Gianni Versace Eau Fraiche Man EDT 30 ml

de la 135.00 lei (2 magazine)
''Bărbatul  Versace -  este sinonim cu eleganța seducătoare. Versace Eau Fraiche Man este un dar pentru bărbatul modern, plin de  carismă și incredere. "Donatella Versace Parfumul pentru bărbați  Versace este predestinat unui bărbat încrezut    care apreciază  luxul și se orientează în tendințele actuale ale mozii. Pentru barbatul care are ca deviză principală  spiritul liber și care ...

Descriere


Gianni Versace Eau Fraiche Man EDT 30 ml

''Bărbatul  Versace -  este sinonim cu eleganța seducătoare. Versace Eau Fraiche Man este un dar pentru bărbatul modern, plin de  carismă și incredere. "Donatella Versace Parfumul pentru bărbați  Versace este predestinat unui bărbat încrezut    care apreciază  luxul și se orientează în tendințele actuale ale mozii. Pentru barbatul care are ca deviză principală  spiritul liber și care poate  lua de la viață totul. Versace Eau Fraiche Man este potrivit in special pentru percepția sa asupra lumii și  a persoanei insăși.  Rezultatul acestui concept,  în care ingredientele clasice bărbatești se intilnesc  cu tonuri neobișnuite, este noul sens al armoniei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gianni Versace Eau Fraiche Man EDT 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gianni Versace Eau Fraiche Man EDT 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.