GGS LARMOR GEN 5 + parasolar ecran - Nikon D5

79,99 lei (1 magazin)
Protectia din sticla dezvoltata de GGS vine cu un design inovator ce inglobeaza in constructie mai multe straturi ce asigura o transluciditate de 95% si rezistenta maxima. Datorita tehnologiei de ultima generatie aplicarea protectie se face aproape de la sine, fiind necesara doar alinierea cu marginile ecranului pentru a se asigura o potrivire perfecta.Protectia are in compozitia sa o rama metalica care creste rezistenta la ciobire si permite atasarea unui parasolar colapsibil cu prind ...

Descriere


GGS LARMOR GEN 5 + parasolar ecran - Nikon D5

Protectia din sticla dezvoltata de GGS vine cu un design inovator ce inglobeaza in constructie mai multe straturi ce asigura o transluciditate de 95% si rezistenta maxima. Datorita tehnologiei de ultima generatie aplicarea protectie se face aproape de la sine, fiind necesara doar alinierea cu marginile ecranului pentru a se asigura o potrivire perfecta.Protectia are in compozitia sa o rama metalica care creste rezistenta la ciobire si permite atasarea unui parasolar colapsibil cu prindere magnetica ce permite utilizarea ecranului chiar si in zilele cele mai insorite, totodata ofera protectie impotriva zgarieturilor cand este inchis.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GGS LARMOR GEN 5 + parasolar ecran - Nikon D5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GGS LARMOR GEN 5 + parasolar ecran - Nikon D5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.