Gerovital Borseta cadou H3 Evolution: Fiole cu Acid Hialuronic, 10 fiole x 2 ml + Lapte demachiant instant, 200 ml

Borseta cadou Gerovital H3 Evolution conÈ›ine: Fiole cu Acid Hialuronic, 10 fiole x 2 ml + Lapte demachiant instant, 200 ml   1. Fiole cu Acid Hialuronic 5%, 10 fiole x 2 ml Fiolele cu Acid Hialuronic sunt recomandate în tratamente intensive de hidratare, creÈ™tere a elasticității pielii È™i diminuare a ridurilor. Având în vedere complexitatea de acÈ›iune a acestui produs, poate fi folosit cu rezultate bune pentru fiecare tip de ten: tenul gras &nda ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gerovital Borseta cadou H3 Evolution: Fiole cu Acid Hialuronic, 10 fiole x 2 ml + Lapte demachiant instant, 200 ml

Borseta cadou Gerovital H3 Evolution conține: Fiole cu Acid Hialuronic, 10 fiole x 2 ml + Lapte demachiant instant, 200 ml

 

1. Fiole cu Acid Hialuronic 5%, 10 fiole x 2 ml

Fiolele cu Acid Hialuronic sunt recomandate în tratamente intensive de hidratare, creÈ™tere a elasticității pielii È™i diminuare a ridurilor.
Având în vedere complexitatea de acÈ›iune a acestui produs, poate fi folosit cu rezultate bune pentru fiecare tip de ten: tenul gras – hidratare, protecÈ›ie, creÈ™terea elasticității; tenul normal – hidratare, protecÈ›ie; tenul uscat È™i tenul matur – hidratare, regenerare, creÈ™terea elasticității, efecte antirid.

Ingrediente active

  • Fiolele conÅ£in un ser bogat în Superoxid DismutazÇŽ ÅŸi Acid Hialuronic pur ÅŸi lipozomal, având efecte intens hidratante ÅŸi de netezire a ridurilor.
  • Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acÅ£ionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele ÅŸi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
  • Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele ÅŸi umplu ridurile din interior astfel ridurile ÅŸi liniile fine sunt mult diminuate.
  • Efectul anti-age È™i de regenerare este rezultatul combinării unui ser bogat în Superoxid Dismutază ÅŸi Acid Hialuronic pur ÅŸi lipozomal, cu efecte intense de netezire a ridurilor. Dismutin-ul este standardizat în superoxid dismutază, enzima antioxidantă care se găsesÈ›e în pielea umană. Întârzie semnele îmbătrânirii pielii (formarea ridurilor, deshidratarea, apariÈ›ia petelor pigmentare È™i pierderea elasticității) prin protejarea acidului hialuronic È™i a fibrelor de colagen È™i elastină de degradări oxidative.

Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci.

Mod de utilizare

Se dă tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziÅ£ionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un ÅŸerveÅ£el înainte de rupere. Tot conÅ£inutul fiolei se foloseÅŸte pentru o singură aplicare!
A se folosi doar pentru uz extern.

ConÅ£inutul unei fiole se răstoarnă în palmă pe tenul proaspăt demachiat ÅŸi se aplică prin masaj uÅŸor pe faţă, gât È™i decolteu. MasaÈ›i uÈ™or în jurul ochilor, fără ca produsul să intre în contact cu ochii.
Fiolele se folosesc dimineaÅ£a sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament. Pentru efecte de durată, acest tratament se aplicÇŽ lunar.
După absorbÈ›ia serului, se aplică crema de întreÈ›inere zilnică din gama Gerovital H3 Evolution.

Rezultat

DupÇŽ 28 de zile de utilizare:
Reduce adâncimea ridurilor profunde cu până la 24%*.
Nivelul de hidratare a crescut cu până la 66.7% dupa o oră de la prima aplicare*.
*Evaluare instrumentală

2. Lapte demachiant instant, 200 ml

Îndepărtează instant machiajul, inclusiv cel waterproof È™i impuritățile. Ajută la păstrarea unei texturi perfecte a tenului.

  • Lapte bogat în principii active pentru o piele catifelată, hrănită.
  • Îndepărtează machiajul waterproof.
  • Efect optic de ten radiant.

Ingrediente active

Vitaminele A și E protejează fibrele de colagen și elastină, iar mineralele din Sepitonic M3 stimulează metabolismul energetic celular.

Mod de utilizare

Se aplică pe faţă, gât ÅŸi decolteu, dimineaÅ£a ÅŸi seara, se masează uÅŸor pentru emulsionarea impurităţilor, se îndepărtează cu un disc cosmetic.

Rezultat

Ten perfect demachiat. Efect optic de ten radiant.


Cod producator: Gerovital

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gerovital Borseta cadou H3 Evolution: Fiole cu Acid Hialuronic, 10 fiole x 2 ml + Lapte demachiant instant, 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gerovital Borseta cadou H3 Evolution: Fiole cu Acid Hialuronic, 10 fiole x 2 ml + Lapte demachiant instant, 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.