General WL-588

40.00 lei (1 magazin)
Lamele ascutite ce se rotesc cu mare viteza, creaza un curent de aer ce absoarbe scamele prin orificiile suprafetei de taiere si le reteaza imediat ce au intrat. Veti vedea in scurt timp cum scamele de pe suprafata curatata se aduna in compartimentul transparent al aparatului.   Caracteristici generale:   Putere: 4 W (alimentare la priza) Timp incarcare: 8-12 ore Carcasa material plastic Functioneaza cu acumulator Conectare la priza 220 V Cul ...

Descriere


General WL-588

Lamele ascutite ce se rotesc cu mare viteza, creaza un curent de aer ce absoarbe scamele prin orificiile suprafetei de taiere si le reteaza imediat ce au intrat. Veti vedea in scurt timp cum scamele de pe suprafata curatata se aduna in compartimentul transparent al aparatului.
 
Caracteristici generale:
 
Putere: 4 W (alimentare la priza)
Timp incarcare: 8-12 ore
Carcasa material plastic
Functioneaza cu acumulator
Conectare la priza 220 V
Culoare: Roz/Alb.
 
Nota: Cablu adaptor pentru priza inclus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General WL-588 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General WL-588 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.