General S3172

70.00 lei (1 magazin)
Aparatul in design modern este echipat cu maner izolat termic. Asadar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la o arsura neplacuta in timpul utilizarii. Picioarele antiderapante vor mentine aparatul intr-un singur loc, conferind astfel stabilitate. Suprafetele pentru incalzit sunt fixe si aparatul poate fi depozitat in siguranta in pozitie verticala.   Compact si usor de folosit, acesta permite prepararea rapida de sandwich-uri calde. Simplitate in functionare si curata ...

Descriere


General S3172

Aparatul in design modern este echipat cu maner izolat termic. Asadar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la o arsura neplacuta in timpul utilizarii. Picioarele antiderapante vor mentine aparatul intr-un singur loc, conferind astfel stabilitate. Suprafetele pentru incalzit sunt fixe si aparatul poate fi depozitat in siguranta in pozitie verticala.
 
Compact si usor de folosit, acesta permite prepararea rapida de sandwich-uri calde. Simplitate in functionare si curatare usoara
 
ECG S 3172 este echipat cu suprafete de incalzire antiaderente. Datorita acestui fapt, nu raman resturi de alimente dupa utilizare. Veti aprecia acest lucru in timpul curatarii. Porniti aparatul prin simpla conectare la priza de 220V si indicatorul luminos de functionare se aprinde.
 
Cablul de alimentare are o lungime  de 80 cm si puterea de functionare ajunge la 750 W . Se pot pregati 4 sandvisuri triunghiulare simultan.
 
Caracteristici generale:
 
Putere: 750 W
Dimensiune: 21.7 x 21 x 9.7 cm
Tensiune nominala 220–240 V ~ 50/60 Hz
Potrivit pentru prepararea a 2 sandvisuri patrate
Placi antiaderente
Maner ergonomic termoizolat
Intretinere si curatare usoara
Indicator luminos
Picioare antiderapante
Depozitare in pozitie verticala
Lungime cablu: 80 cm
Greutate: 900 g
Culoare: Negru/Gri.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General S3172 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General S3172 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.