General Recipient plastic pentru ustensile, 22 x 13 cm, alb

31.00 lei
(1 magazin)
Acesta este un produs profesional pentru sterilizarea instrumentelor folosite in manichiura. Este un produs nou aparut pe piata. Sterilizatorul este realizat din plastic de calitate inalta cu duritate si rezistenta ridicata. Igiena manichiurii dumneavoastra va avea siguranta si calitate a lucrului realizat in conditiile cele mai bune. Specificatii: Culoare: alb; Dimensiuni: 22 cm (lungime) x 13 cm (latime) x 8 cm (inaltime); Utilizare: Sterilizare profesionala a ustensilelor; St ...

Descriere


General Recipient plastic pentru ustensile, 22 x 13 cm, alb

Acesta este un produs profesional pentru sterilizarea instrumentelor folosite in manichiura. Este un produs nou aparut pe piata. Sterilizatorul este realizat din plastic de calitate inalta cu duritate si rezistenta ridicata. Igiena manichiurii dumneavoastra va avea siguranta si calitate a lucrului realizat in conditiile cele mai bune.

Specificatii:


Culoare: alb;

Dimensiuni: 22 cm (lungime) x 13 cm (latime) x 8 cm (inaltime);

Utilizare: Sterilizare profesionala a ustensilelor;

Sterilizeaza pe baza de solutie (alcool, neinclus);

Mod de utilizare:

Dupa ce se toarna solutia dezinfectanta in cutie, instrumentele
se aseaza pe tavita culisanta. Cand se inchide cutia, tavita culiseaza
si instrumentele ajung in solutia dezinfectanta, iar cand se deschide
cutia, tavita culiseaza si scoate instrumentele din solutie. Se tin
instrumentele in solutie in functie de specificatiile fiecare solutii.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Recipient plastic pentru ustensile, 22 x 13 cm, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Recipient plastic pentru ustensile, 22 x 13 cm, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.