General Proiector lumini PAR RGB, 54 x LED, sistem fixare

116,00 lei (1 magazin)
Are un consum redus si o durata de viata de aproximatix 50 000 de ore. Se poate folosi controlat de DMX, cu programele prestabilite sau in combinatia master/salve. Luminozitatea este ajustabila, la fel si modul stroboscop. Caracteristici generale: Material: Plastic/Metal; Opereaza in modul master/slave unde mai multe unitati pot fi folosite simulan; Are ventilator de racire; Controlabil prin DMX512; Nu este nevoie de verificari periodice, functioneaza toata noaptea f ...

Descriere


General Proiector lumini PAR RGB, 54 x LED, sistem fixare

Are un consum redus si o durata de viata de aproximatix 50 000 de ore. Se poate folosi controlat de DMX, cu programele prestabilite sau in combinatia master/salve. Luminozitatea este ajustabila, la fel si modul stroboscop.

Caracteristici generale:

Material: Plastic/Metal;
Opereaza in modul master/slave unde mai multe unitati pot fi folosite simulan;
Are ventilator de racire;
Controlabil prin DMX512;
Nu este nevoie de verificari periodice, functioneaza toata noaptea fara intrerupere;
Intrare / iesire DMX.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Proiector lumini PAR RGB, 54 x LED, sistem fixare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Proiector lumini PAR RGB, 54 x LED, sistem fixare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.