General Mini consola retro Entertainment System, 620 jocuri, AV, 2 x controller

112.00 lei (1 magazin)
Te poti bucura de ele in continuare cu ajutorul acestei console de joc. Poti sa inveti copiii jocurile copilariei tale , poti sa faci un concurs intre prieteni pentru a anima petrecerile si a le face greu de uitat. Poti sa te bucuri de cele 620 de jocuri retro cu care vine acesta.  Cu un design ergonomic, dispune de butoane precise ce pot fi configurate cu usurinta, si poti sa te bucuri de joaca de pe canapea. Poti conecta cu usurinta consola la televizor, pentru ca tu sa te po ...

Descriere


General Mini consola retro Entertainment System, 620 jocuri, AV, 2 x controller

Te poti bucura de ele in continuare cu ajutorul acestei console de joc. Poti sa inveti copiii jocurile copilariei tale , poti sa faci un concurs intre prieteni pentru a anima petrecerile si a le face greu de uitat. Poti sa te bucuri de cele 620 de jocuri retro cu care vine acesta. 

Cu un design ergonomic, dispune de butoane precise ce pot fi configurate cu usurinta, si poti sa te bucuri de joaca de pe canapea. Poti conecta cu usurinta consola la televizor, pentru ca tu sa te poti  juca de pe un ecran mai mare. Datorita simplitatii sale, si modului de utilizare confortabil, te poti bucura de consola impreuna cu copiii, jocurile clasice nefiind periculoase pentru dezvoltarea acestora.

Te poti juca jocuri clasice ca: Super Mario Bros., Donkey Kong, The Legend of Zelda, PAC-MAN, Dr. Mario, Mega Man, Final Fantasy, si multe altele. Aceasta consola de jocuri este un cadou ideal pentru nostalgicii acelor ani. 

Caracteristici generale:

Semnal TV: NTSC / PAL
Consola de jocuri: Pentru 8 biti, nu accepta carduri de joc
Alimentare: AC 110-220V
Controler: Controler dual cu fir
Built-in 620 de jocuri, distractie nesfarsita si bucurie
1 consola + 2 controlere, perfect pentru 2 parteneri
Elemente de inalta calitate, satisface toate nevoile dvs
Dimensiunea consolei: 13 x 4,5 x 10 cm
Greutate totala: 790 g.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Mini consola retro Entertainment System, 620 jocuri, AV, 2 x controller de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Mini consola retro Entertainment System, 620 jocuri, AV, 2 x controller sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.