General Mini consola portabila Gameboy Sup Plus

Mini consola portabila Gameboy Sup Plus, 400 jocuri, acumulator 1000 mAh, cablul AV inclus. Consola contine 400 de jocuri super clasice cat si majoritatea jocurilor tale preferate clasice pentru copii, cum ar fi: Super Mario, Contra, Tetris si alte jocuri FC  pentru care sa te bucuri si sa reveniti la distractia si emotia jocurilor.  Bucura-te de jocuri amuzante oricand, oriunde: dimensiune portabila convenabila si usoara, este perfecta pentru a juca calatorii sau din mers. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


General Mini consola portabila Gameboy Sup Plus

Mini consola portabila Gameboy Sup Plus, 400 jocuri, acumulator 1000 mAh, cablul AV inclus. Consola contine 400 de jocuri super clasice cat si majoritatea jocurilor tale preferate clasice pentru copii, cum ar fi: Super Mario, Contra, Tetris si alte jocuri FC  pentru care sa te bucuri si sa reveniti la distractia si emotia jocurilor. 

Bucura-te de jocuri amuzante oricand, oriunde: dimensiune portabila convenabila si usoara, este perfecta pentru a juca calatorii sau din mers. De asemenea, se poate juca pe ecranul televizorului si accepta doi jucatori dupa conectarea acestuia la TV cu cablul AV inclus. Va puteti bucura de distractie oriunde mergeti pentru a va face relaxat.




Conectare la televizor
Inainte de a va conecta la un televizor, asigurati-va ca televizorul si unitatea sunt oprite.
Comutati canalul de pe TV pe canalul audio / video.
Aceasta consola de jocuri nu are functia de a salva progresul jocului. Cand parasiti jocul, toate progresele vor fi zero.

Caracteristici generale:

Ecran HD de 3 inch 
400 in 1 joc clasic
Capacitate baterie 1000 mAh
Suport pentru iesire TV
Bateria cu litiu poate fi reincarcata
6 ore de joc continuu
Tip de interfata: USB
Metoda de conectare: Wireless
Ram: 256
Varsta aplicabila: 6+
Interfata video / audio: interfata Av

Nota: Culorile pot diferi in limita stocului disponibil.

Sfaturi: Ecranele consolei sunt acoperite cu un film protector. Puteti vedea un ecran cu totul nou dupa decuparea filmului de protectie.

Pachetul include:

1 x Consola de jocuri retro 
1 x Cablu de incarcare USB 
1 x Manual de utilizare 
1 x cablu AV.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Mini consola portabila Gameboy Sup Plus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Mini consola portabila Gameboy Sup Plus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.