General Dispozitiv protectie usi anti-curent, 78 x 12 cm, Maro

28.00 lei (1 magazin)
Dispozitiv protectie usi anti-curent. Dispozitivul anti-curent are un design inovator este practic si este  perfect atat pentru usi cat si pentru geamuri cu dimensiuni de pana la 90 cm. Acest dispozitiv este compus din 2 rulouri din material izolant: aceste rulouri se misca la inchiderea si deschiderea usii, oprind trecerea curentilor reci de aer. Caracteristici: Protectie anti-curent; Se potrivesc la usi si ferestre de pana la 90 cm; Usor de instalat - se pot taia da ...

Descriere


General Dispozitiv protectie usi anti-curent, 78 x 12 cm, Maro

Dispozitiv protectie usi anti-curent. Dispozitivul anti-curent are un design inovator este practic si este  perfect atat pentru usi cat si pentru geamuri cu dimensiuni de pana la 90 cm. Acest dispozitiv este compus din 2 rulouri din material izolant: aceste rulouri se misca la inchiderea si deschiderea usii, oprind trecerea curentilor reci de aer.

Caracteristici:

Protectie anti-curent;
Se potrivesc la usi si ferestre de pana la 90 cm;
Usor de instalat - se pot taia daca este necesar;
Aluneca usor pe toate suprafetele;
Fata dubla pentru protectie maxima;
Reduce costurile de incalzire si racire;
Dimensiuni 78 cm x 12cm .

Culoare: maro.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Dispozitiv protectie usi anti-curent, 78 x 12 cm, Maro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Dispozitiv protectie usi anti-curent, 78 x 12 cm, Maro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.