General Cana tip fierbator Eta Crystela Digi, 2200 W, 1.7 l, sticla/inox, iluminare colora, control temperatura

175,00 lei (1 magazin)
Fierbatorul ofera functii utile. Una dintre ele este reglarea temperaturii. Folosind comenzile intuitive de pe maner puteti regla cu usurinta temperatura la  50, 70, 80, 90 si 100 ° C . Functia Keep Warm  mentine bautura la temperatura dorita timp de 30 de minute. ETA Crystela Digi are un sistem de siguranta triplu. Eta Crystela Digi are un volum de 1.7 l si este ideal pentru prepararea diferitelor tipuri de ceai, bauturi instant sau mancare pentru bebelusi. Puterea de intra ...

Descriere


General Cana tip fierbator Eta Crystela Digi, 2200 W, 1.7 l, sticla/inox, iluminare colora, control temperatura

Fierbatorul ofera functii utile. Una dintre ele este reglarea temperaturii. Folosind comenzile intuitive de pe maner puteti regla cu usurinta temperatura la  50, 70, 80, 90 si 100 ° C . Functia Keep Warm  mentine bautura la temperatura dorita timp de 30 de minute. ETA Crystela Digi are un sistem de siguranta triplu.

Eta Crystela Digi are un volum de 1.7 l si este ideal pentru prepararea diferitelor tipuri de ceai, bauturi instant sau mancare pentru bebelusi. Puterea de intrare de 2200 W asigura incalzirea rapida, astfel incat puteti pregati ceai pentru intreaga failie in cateva minute.

Cand se atinge punctul de fierbere sau temperatura setata, aparatul se opreste automat. Sistemul triplu de siguranta asigura oprirea aparatului in caz de pericol de supraincalzire, in caz de lipsa a apei sau cand cana este indepartata din baza. Setarea temperaturii necesare si atingerea acesteia sunt insotite de semnale luminoase si sonore.

Capacul poate fi deschis cu ajutorul unui buton situat pe maner. Intretinerea este usoara datorita formei rotunde si usor accesibile a fierbatorului. Elementul de incalzire este ascuns sub fundul plat din otel inoxidabil, astfel incat este protejat impotriva acumularii de calcar. Cablul de alimentare poate fi infasurat si depozitat in baza fierbatorului.

Caracteristici generale:

Material: otel inoxidabil, sticla
Consum de energie: 2200 W
Volum: 1.7 l
Lungime: 22 cm
Adancime: 16 cm
Inaltime: 24.5 cm
5 setari de temperatura pentru diferite tipuri de ceai sau alte bauturi calde (50°, 70°, 80°, 90°, 100° C)
Filtru detasabil si lavabil
Functie de mentinere la cald
Incalzire rapida
Semnalizarea luminoasa si sonora a functionarii fierbatorului, inclusiv modificarea culorii in functie de temperatura setata
Sistem de oprire automata la atingerea punctului de fierbere sau a temperaturii stabilite
Greutate: 1.26 kg.

Reglarea temperaturii de incalzire:

50° C = mancare pentru bebelusi
70° C = ceaiuri verzi
80° C = ceaiuri albe
90° C = ceaiuri, bauturi instantante si supe
100° C = ceai negru, ceaiuri din plante
Sistem triplu de siguranta
Element de incalzire ascuns sub fundul plat din otel inoxidabil
Deschiderea usoara a capacului prin intermediul unui buton pe maner
Baza cu rotire 360 ° si stocare a cablului de alimentare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Cana tip fierbator Eta Crystela Digi, 2200 W, 1.7 l, sticla/inox, iluminare colora, control temperatura de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Cana tip fierbator Eta Crystela Digi, 2200 W, 1.7 l, sticla/inox, iluminare colora, control temperatura sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.