General Cana electrica tip fierbator Gallet, 2200 W, 1.5 l, otel inoxidabil, control temperatura, afisaj LED

170.00 lei (1 magazin)
Fierbatorul din otel inoxidabil Gallet BOU 700D va permite sa reglati temperatura de incalzire a apei la 60, 70, 80, 95 sau 100 ° C pentru prepararea ceaiurilor, bauturilor instant sau a altor lichide preferate. Afisajul led indica functia setata si temperatura curenta a apei. Fierbatorul are o functie Keep Warm care mentine temperatura setata pana la 60 de minute dupa terminarea incalzirii. Datorita acestei functii, nu trebuie sa va faceti griji ca apa isi va pierde temperatu ...

Descriere


General Cana electrica tip fierbator Gallet, 2200 W, 1.5 l, otel inoxidabil, control temperatura, afisaj LED

Fierbatorul din otel inoxidabil Gallet BOU 700D va permite sa reglati temperatura de incalzire a apei la 60, 70, 80, 95 sau 100 ° C pentru prepararea ceaiurilor, bauturilor instant sau a altor lichide preferate. Afisajul led indica functia setata si temperatura curenta a apei.

Fierbatorul are o functie Keep Warm care mentine temperatura setata pana la 60 de minute dupa terminarea incalzirii. Datorita acestei functii, nu trebuie sa va faceti griji ca apa isi va pierde temperatura dorita.. Cu o simpla deschidere a capacului folosind butonul de pe capac, puteti umple fierbatorul pana la un volum de 1,5 l. Puteti apoi sa incalziti rapid datorita puterii de intrare de 2.200 W.

Avantajul este intretinerea usoara a suprafetelor datorita partilor rotunde si usor accesibile inclusiv elementului de incalzire ascuns  pozitionat sub baza rotunda de otel inoxidabil.  In timpul incalzirii, temperatura apei este indicata de iluminarea colorata. Reglati lungimea cablului de alimentare dupa necesitati si depozitati restul cablului in zona de baza.

Temperatura poate fi setata la 5 valori diferite, corespunzatoare culorilor specifice – verde pentru 60 ° C (ceai Sencha), albastru pentru 70 ° C (ceai verde), galben pentru 80 ° C (ceai) , violet pentru 95 ° C (cafea) si rosu pentru 100 ° C (ceai negru).

Caracteristici generale:

Material: otel inoxidabil
Putere: 2200 W
Volum: 1.5 l
Inaltime: 23.5 cm
Latime: 20 cm
Adancime: 15 cm
5 setari de temperatura pentru diferite tipuri de ceai sau alte bauturi calde (de la 60 la 100 ° C)
Element de incalzire ascuns
Afisaj LED care arata temperatura apei si functiile setate
Datorita fantei transparente nivelul curent al apei poate fi usor identificat
Iluminarea colora se schimba in timpul functionarii in functie de temperatura apei
Functie Keep Warm  pentru mentinerea temperaturii setate pana la 60 min. dupa incalzire
Sistem de oprire automata la atingerea punctului de fierbere
Sistem triplu de siguranta: in caz de supraincalzire, activare fara apa in aparat si ridicarea fierbatorului din baza
Filtru usor detasabil si lavabil
Deschidere usoara cu buton pe capac
Lungime cablu: 0.75 m
Baza cu rotire 360 ° si stocare a cablului de alimentare
Greutate: 1 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul General Cana electrica tip fierbator Gallet, 2200 W, 1.5 l, otel inoxidabil, control temperatura, afisaj LED de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru General Cana electrica tip fierbator Gallet, 2200 W, 1.5 l, otel inoxidabil, control temperatura, afisaj LED sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.