GeKo Pistol de spalat sub presiune 280 bar G73117

Pistol profesional de înaltă calitate conceput pentru șaibe de presiune marca KARCHER HD/HDS.Arma este fabricată din componente de înaltă calitate, adaptate pentru a lucra cu presiuni de până la 280 bari.Echipat cufilet deîmbinareM22x1.5. Pistolcompatibil cu majoritatea accesoriilor KARCHER.Forma ergonomică a mânerului asigură confortul în timpul lucrului, pistolul are și o blocadă care împiedică declanșarea și acționarea accidentală a dispozitivului. Caracterist ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


GeKo Pistol de spalat sub presiune 280 bar G73117

Pistol profesional de înaltă calitate conceput pentru șaibe de presiune marca KARCHER HD/HDS.Arma este fabricată din componente de înaltă calitate, adaptate pentru a lucra cu presiuni de până la 280 bari.Echipat cufilet deîmbinareM22x1.5. Pistolcompatibil cu majoritatea accesoriilor KARCHER.Forma ergonomică a mânerului asigură confortul în timpul lucrului, pistolul are și o blocadă care împiedică declanșarea și acționarea accidentală a dispozitivului.

Caracteristicile produsului:

-înaltă calitate a manoperei

-componentele din cupru permit lucrul cu o presiune de 280 bar

-declanșator

-racord de conectare pe lance și pe partea furtunului: M22x1.5

-temperatura maximă:150°C

-presiunea maximă: 280 bar

-debit maxim de apă: 25 l/min

-pistolul poate fi utilizat cu toate șaibele echipate cu racord M22x1.5

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GeKo Pistol de spalat sub presiune 280 bar G73117 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GeKo Pistol de spalat sub presiune 280 bar G73117 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.