GeKo Pistol de spalare sub presiune cu rezervor seria HD 1L G73140

Pistol cu spuma profesional de înalta calitate, proiectat pentru saibe de presiune KARCHER HD. Corpul din alama garanteaza o utilizare durabila si fara probleme.Spuma ofera mult mai multe posibilitati decat saibele de presiune echipate cu un rezervor de detergent integrat.Folosind spuma avem capacitatea de a folosi chimie mai puternica, deoarece detergentul nu este conectat la circuitul de spalare a presiunii interne, ci este luat din recipientul de spumare însurubat direct la pi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


GeKo Pistol de spalare sub presiune cu rezervor seria HD 1L G73140

Pistol cu spuma profesional de înalta calitate, proiectat pentru saibe de presiune KARCHER HD.

Corpul din alama garanteaza o utilizare durabila si fara probleme.Spuma ofera mult mai multe posibilitati decat saibele de presiune echipate cu un rezervor de detergent integrat.Folosind spuma avem capacitatea de a folosi chimie mai puternica, deoarece detergentul nu este conectat la circuitul de spalare a presiunii interne, ci este luat din recipientul de spumare însurubat direct la pistolul de presiune.

Caracteristicile produsului:

-creat pentru spalare cu presiune KARCHER HD / HDS

-rezervor de detergent cu o capacitate de aproximativ 1 litru

-corp din alama rezistent la chimie agresiva

-conexiune: filet interior M22x1.5

-reglarea latimii fluxului de apa si cantitatea de spuma administrata

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GeKo Pistol de spalare sub presiune cu rezervor seria HD 1L G73140 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GeKo Pistol de spalare sub presiune cu rezervor seria HD 1L G73140 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.