GeKo PALAN 2T PREMIUM, LANT 3M

288.99 lei
(1 magazin)
Descriere:Acest PALAN 2T PREMIUM, LANT 3M este un dispozitiv de ridicare portabil usor de manevrat cu ajutorul  lantului manual. Poate fi folosit in ateliere de reparatii, pe santiere de constructii,ferme sau in depozite pentru instalare de echipamente sau pentru incarcarea sau descarcarea de marfuri. Este util pentru ridicarea mai ales din locurile unde nu exista o retea electrica disponibila.Poate fi atasat unui carucior de macara de orice tip ca un palan cu lant mobil. Se potrives ...

Descriere


GeKo PALAN 2T PREMIUM, LANT 3M

Descriere:
Acest PALAN 2T PREMIUM, LANT 3M este un dispozitiv de ridicare portabil usor de manevrat cu ajutorul  lantului manual. Poate fi folosit in ateliere de reparatii, pe santiere de constructii,ferme sau in depozite pentru instalare de echipamente sau pentru incarcarea sau descarcarea de marfuri. Este util pentru ridicarea mai ales din locurile unde nu exista o retea electrica disponibila.Poate fi atasat unui carucior de macara de orice tip ca un palan cu lant mobil. Se potriveste sistemului de transport cu macara mobila sau pivotanta.
Date tehnice:
Capacitate: 2 T  
Lant: 3 m
Carlig din otel inoxidabil calit
Carlig cu siguranta
Diametrul sarcinii lantului de sarma: 6 mm
 
Nr referinta: G01096

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GeKo PALAN 2T PREMIUM, LANT 3M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GeKo PALAN 2T PREMIUM, LANT 3M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.