Geberit Panou de comanda montat pe perete pentru vasul de WC AquaClean Sela

707.00 lei (1 magazin)
Panou de comanda montat pe perete pentru vasul de WC Geberit AquaClean Sela Panoul de comandamontat pe perete are urmatoarele dimensiuni : 93x87mm, se utilizeazapentru sistemul de comandamanual, farafir, al functiilor vasului de WC cu functia de bideu inclusa, pentru montajul aparenta vasului de WC Geberit AquaClean Sela. Panoul are urmatoarelecaracteristici : interfata-utilizator capacitiva, suprafata este realizatadin sticla, conexiunea se realizeaza prin Bluetooth iar sursade curent ...

Descriere


Geberit Panou de comanda montat pe perete pentru vasul de WC AquaClean Sela

Panou de comanda montat pe perete pentru vasul de WC Geberit AquaClean Sela Panoul de comandamontat pe perete are urmatoarele dimensiuni : 93x87mm, se utilizeazapentru sistemul de comandamanual, farafir, al functiilor vasului de WC cu functia de bideu inclusa, pentru montajul aparenta vasului de WC Geberit AquaClean Sela. Panoul are urmatoarelecaracteristici : interfata-utilizator capacitiva, suprafata este realizatadin sticla, conexiunea se realizeaza prin Bluetooth iar sursade curent, de la baterie. Prezintaavertizare in caz de baterie slaba, tipul bateriei este CR2032 (3 V) iar durata de viata a bateriei livrate ~ 2 ani . Are gradul de protectie IPX4 intr-o umiditate relativaa aerului de 10-100 %. Temperaturade operare este de 5–40°C. Lista elementelorincluse :3 baterii litiu tip CR 2032 si materialul de fixare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Geberit Panou de comanda montat pe perete pentru vasul de WC AquaClean Sela de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Geberit Panou de comanda montat pe perete pentru vasul de WC AquaClean Sela sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.