Geberit Lavoar Xeno² 60x48xH14 cm fara preaplin

1.367,00 lei (1 magazin)
Lavoarul realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Xeno² , este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 600x480xH140 mm, prezinta orificiu de baterie si nu are preaplin. Lavoarul se monteaza incastrat si este glazurat cu KeraTect, o glazura speciala ce asigura protectie de lunga durata a suprafetelor ceramice. Suprafata este aproape fara pori si extrem de neteda, igienica si cu efect repelent la mizerie. Extrem de usor de intretinut s ...

Descriere


Geberit Lavoar Xeno² 60x48xH14 cm fara preaplin

Lavoarul realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Xeno² , este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 600x480xH140 mm, prezinta orificiu de baterie si nu are preaplin. Lavoarul se monteaza incastrat si este glazurat cu KeraTect, o glazura speciala ce asigura protectie de lunga durata a suprafetelor ceramice. Suprafata este aproape fara pori si extrem de neteda, igienica si cu efect repelent la mizerie. Extrem de usor de intretinut si de curatat, dar si durabila si rezistenta la zgarieturi. Tehnologia KeraTect are la baza o glazura speciala ce ofera o suprafata extrem de neteda, igienica, foarte usor de curatat, durabila si rezistenta la zgarieturi. Glazura KeraTect este garantata pentru 30 de ani. Seria de design Geberit Xeno² reprezinta minimalismul arhitectonic in materie de design. Linii geometrice clare la exterior - forme flexibile, naturale, la interior. Aceasta combinatie duce la rezultate surprinzatoare, deopotriva estetice si functionale. Geberit Xeno² ofera o gama perfect coordonata de elemente inteligent gandite, intr-un limbaj identic de design. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele din sectiunea produselor complementare.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Geberit Lavoar Xeno² 60x48xH14 cm fara preaplin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Geberit Lavoar Xeno² 60x48xH14 cm fara preaplin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.