Geberit Lavoar Preciosa II cu blat 60x50xH17 cm fara orificiu robinet si preaplin

1 016.00 lei (1 magazin)
Lavoarul cu blat realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Preciosa II, este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 600x500xH165 mm, nu prezinta orificiu de baterie si nu prezinta preaplin. Lavoarul se poate monta suspendat sau incastrat. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele din sectiunea produselor complementare.     ...

Descriere


Geberit Lavoar Preciosa II cu blat 60x50xH17 cm fara orificiu robinet si preaplin

Lavoarul cu blat realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Preciosa II, este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 600x500xH165 mm, nu prezinta orificiu de baterie si nu prezinta preaplin. Lavoarul se poate monta suspendat sau incastrat. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele din sectiunea produselor complementare.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Geberit Lavoar Preciosa II cu blat 60x50xH17 cm fara orificiu robinet si preaplin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Geberit Lavoar Preciosa II cu blat 60x50xH17 cm fara orificiu robinet si preaplin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.