Geberit Lavoar Preciosa cu blat 100x55xH20 cm fara preaplin

2 618.00 lei (1 magazin)
Lavoarul cu blat realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Preciosa, este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 1000x550xH200 mm, prezinta orificiu de baterie centrat si nu are preaplin. Lavoarul se monteaza suspendat si prezinta banc cu orificiu de robinet coborat. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele din sectiunea produselor complementare.     ...

Descriere


Geberit Lavoar Preciosa cu blat 100x55xH20 cm fara preaplin

Lavoarul cu blat realizat din argila refractara fina din gama Geberit, colectia Preciosa, este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 1000x550xH200 mm, prezinta orificiu de baterie centrat si nu are preaplin. Lavoarul se monteaza suspendat si prezinta banc cu orificiu de robinet coborat. A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele din sectiunea produselor complementare.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Geberit Lavoar Preciosa cu blat 100x55xH20 cm fara preaplin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Geberit Lavoar Preciosa cu blat 100x55xH20 cm fara preaplin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.