Gearbox Software Tribes Of Midgard Deluxe Edition PS5

84.00 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: Editia Tribes of Midgard: Deluxe Edition cuprinde:  - Triburi de Midgard Deluxe Edition joc complet - Solar Valkyrie Cosmetics Set de armură, sabie și scut - Animal de companie Mániklo și Sóleyra Pet Conținutul bonus în joc include: - Ciocan și scut cosmetic Midsummer Eira Cosmetic Hammer & Shield - Set de armură cosmetică Midsummer Eira Cosmetic Armour Set Tribes of Midgard este un joc &icir ...

Descriere


Gearbox Software Tribes Of Midgard Deluxe Edition PS5

Descrierea Produsului:

Editia Tribes of Midgard: Deluxe Edition cuprinde: - Triburi de Midgard Deluxe Edition joc complet
- Solar Valkyrie Cosmetics Set de armură, sabie și scut
- Animal de companie Mániklo și Sóleyra Pet

Conținutul bonus în joc include:

- Ciocan și scut cosmetic Midsummer Eira Cosmetic Hammer & Shield
- Set de armură cosmetică Midsummer Eira Cosmetic Armour Set


Tribes of Midgard este un joc în care jucătorii trebuie să reziste invaziei de uriași care se apropie în timpul Ragnarök.

Amplasat în lumi pline de creaturi întunecate, zei ascunși și materiale abundente care trebuie descoperite, vei juca în rolul unui viking care trăiește într-un sat care găzduiește Sămânța lui Yggdrasil; ultimul bastion care îi protejează pe zei de celelalte Tărâmuri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gearbox Software Tribes Of Midgard Deluxe Edition PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gearbox Software Tribes Of Midgard Deluxe Edition PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.