Gearbox Software Risk Of Rain 2 Nintendo Switch

de la 155.01 lei
(2 magazine)
Risk Of Rain 2 Nintendo Switch Risk Of Rain 2 Nintendo Switch este un produs lansat de GearBox la data de 15.12.2019 special pentru fanii Nintendo Switch Clasicul joc multiplayer, Risk of Rain, revine cu o dimensiune suplimentara. Nici o alergare nu va fi vreodata aceeasi, deoarece etapele sunt randomizate, inamicii, sefii si obiectele la fel. Joaca solo, sau creaza-ti echipa cu pana la patru prieteni pentru a lupta prin hoarde de monstri, pentru a debloca un lot nou si pent ...

Descriere


Gearbox Software Risk Of Rain 2 Nintendo Switch

Risk Of Rain 2 Nintendo Switch
Risk Of Rain 2 Nintendo Switch este un produs lansat de GearBox la data de 15.12.2019 special pentru fanii Nintendo Switch

Clasicul joc multiplayer, Risk of Rain, revine cu o dimensiune suplimentara.
Nici o alergare nu va fi vreodata aceeasi, deoarece etapele sunt randomizate, inamicii, sefii si obiectele la fel.
Joaca solo, sau creaza-ti echipa cu pana la patru prieteni pentru a lupta prin hoarde de monstri, pentru a debloca un lot nou si pentru a gasi o modalitate de a scapa de planeta.
Supravietuitoriii, etapele, elementele, inamicii si functiile sunt inca in dezvoltare activa si vor fi adaugate in mai multe actualizari gratuite de continut.
Risk Of Rain 2 Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gearbox Software Risk Of Rain 2 Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gearbox Software Risk Of Rain 2 Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.