Gearbox Software Earthfall Deluxe Edition Xbox One

Gearbox Software Earthfall Deluxe Edition Xbox One
79.88 lei
(1 magazin)
Earthfall Deluxe Edition Xbox One Earthfall Deluxe Edition Xbox One este un joc de tip actiune lansat de Gearbox in data de 13.07.2018, disponibil pentru PS4, Xbox One. Earthfall Deluxe Edition: Descriere: Cand lumea este pe sfarsite, incepe lupta! In shooter-ul cooperativ Earthfall, strangeti-va prietenii, incarcati-va armele  si lucrati impreuna ca o echipa pentru a lupta cu roiurile de creaturi feroce.  Ai pregatite 10 nivele epice pline de actiune si lupta brutala. ...

Descriere - Gearbox Software Earthfall Deluxe Edition Xbox One


Earthfall Deluxe Edition Xbox One
Earthfall Deluxe Edition Xbox One este un joc de tip actiune lansat de Gearbox in data de 13.07.2018, disponibil pentru PS4, Xbox One.

Earthfall Deluxe Edition:


Descriere:
Cand lumea este pe sfarsite, incepe lupta! In shooter-ul cooperativ Earthfall, strangeti-va prietenii, incarcati-va armele  si lucrati impreuna ca o echipa pentru a lupta cu roiurile de creaturi feroce.  Ai pregatite 10 nivele epice pline de actiune si lupta brutala.
Earthfall Deluxe Edition Xbox One

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gearbox Software Earthfall Deluxe Edition Xbox One de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gearbox Software Earthfall Deluxe Edition Xbox One sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.