Gazzda Set 2 somiere cu lamele pentru pat Fawn, 90 x 200 cm

1 690.00 lei (1 magazin)
Odihnă la superlativ cu piesele de calitate de la Gazzda. Somierele vin în set de câte de 2, adecvate pentru paturile duble. Despre brand: Tânărul brand Gazzda vine la Bonami din Bosnia - Herzegovina, oferindu-vă mobilier minimalist, inspirat de natura sălbatică și neatinsă, dar și de istoria zbuciumată a acestei țări. Designerii din spatele pieselor de mobilier pun mare preț pe lemnul de stejar de calitate, procesat în mod echitabil, iar creațiile ...

Descriere


Gazzda Set 2 somiere cu lamele pentru pat Fawn, 90 x 200 cm

Odihnă la superlativ cu piesele de calitate de la Gazzda. Somierele vin în set de câte de 2, adecvate pentru paturile duble. Despre brand: Tânărul brand Gazzda vine la Bonami din Bosnia - Herzegovina, oferindu-vă mobilier minimalist, inspirat de natura sălbatică și neatinsă, dar și de istoria zbuciumată a acestei țări. Designerii din spatele pieselor de mobilier pun mare preț pe lemnul de stejar de calitate, procesat în mod echitabil, iar creațiile lor au câștigat numeroase premii. Totul, pentru ca dvs. să vă poți bucura de cel mai bun somn, în cel mai frumos dormitor.

Parametri de bază
Lungime

200 cm

Lățime

90 cm

Greutate

12.6 kg

Grosime

6 cm

Capacitate de încărcare

130 kg

Tip somieră

Lamelă

Dimensiune

90x200

Material și îngrijire
Materialul somierei

Placaj

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gazzda Set 2 somiere cu lamele pentru pat Fawn, 90 x 200 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gazzda Set 2 somiere cu lamele pentru pat Fawn, 90 x 200 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.