Gazzda Set 2 somiere cu lamele pentru pat Fawn, 70 x 200 cm

Odihnă la superlativ cu piesele de calitate de la Gazzda. Somierele vin în set de câte de 2, adecvate pentru paturile duble. Despre brand: Tânărul brand Gazzda vine la Bonami din Bosnia - Herzegovina, oferindu-vă mobilier minimalist, inspirat de natura sălbatică și neatinsă, dar și de istoria zbuciumată a acestei țări. Designerii din spatele pieselor de mobilier pun mare preț pe lemnul de stejar de calitate, procesat în mod echitabil, iar creațiile lor au câștigat nu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gazzda Set 2 somiere cu lamele pentru pat Fawn, 70 x 200 cm

Odihnă la superlativ cu piesele de calitate de la Gazzda. Somierele vin în set de câte de 2, adecvate pentru paturile duble. Despre brand: Tânărul brand Gazzda vine la Bonami din Bosnia - Herzegovina, oferindu-vă mobilier minimalist, inspirat de natura sălbatică și neatinsă, dar și de istoria zbuciumată a acestei țări. Designerii din spatele pieselor de mobilier pun mare preț pe lemnul de stejar de calitate, procesat în mod echitabil, iar creațiile lor au câștigat numeroase premii. Totul, pentru ca dvs. să vă puteți bucura de cel mai bun somn, în cel mai frumos dormitor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gazzda Set 2 somiere cu lamele pentru pat Fawn, 70 x 200 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gazzda Set 2 somiere cu lamele pentru pat Fawn, 70 x 200 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.