Garnier Sampon Botanic Therapy Coco Milk Macadamia pentru par uscat, 250 ml

14,00 lei (1 magazin)
Samponul Garnier Botanic Therapy Coco Milk Macadamia curata eficient scalpul, spala bine parul si ii reda frumusetea naturala. Tipuri de par Par grizonat, par cu suvite, par blond si decolorat Caracteristici: Spala parul si curata pielea capului. Regenereaza si hraneste parul. Hidrateaza intens. Cum se utilizeaza: Pe parul ud, se aplica o cantitate potrivita de sampon. Se spumeaza si se clateste bine. Se repeta procedura, daca este necesar. ...

Descriere


Garnier Sampon Botanic Therapy Coco Milk Macadamia pentru par uscat, 250 ml

Samponul Garnier Botanic Therapy Coco Milk Macadamia curata eficient scalpul, spala bine parul si ii reda frumusetea naturala. Tipuri de par Par grizonat, par cu suvite, par blond si decolorat Caracteristici: Spala parul si curata pielea capului. Regenereaza si hraneste parul. Hidrateaza intens. Cum se utilizeaza: Pe parul ud, se aplica o cantitate potrivita de sampon. Se spumeaza si se clateste bine. Se repeta procedura, daca este necesar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garnier Sampon Botanic Therapy Coco Milk Macadamia pentru par uscat, 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garnier Sampon Botanic Therapy Coco Milk Macadamia pentru par uscat, 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.