Garmin SportTester Fenix 5S

2 699.00 lei (1 magazin)
Obtineti mai mult la antrenamente cu mai putina greutate la inceietura. Ediţia fēnix® 5S Sapphire adaugă un geam din safir rezistent la zgârieturi, compatibilitate WI-FI pentru sincronizare automată cu Garmin Connect şi o brăţară QuickFit™ suplimentară inclusă în cutie, pentru o mai bună asortare cu stilul dvs. Pentru că o dimensiune nu se potriveşte tuturor, fēnix 5S cu un diametru al ceasului de 42 mm a fost optimizat pentru a se potrivi perfect atleţilor care ...

Descriere


Garmin SportTester Fenix 5S

Obtineti mai mult la antrenamente cu mai putina greutate la inceietura.

Ediţia fēnix® 5S Sapphire adaugă un geam din safir rezistent la zgârieturi, compatibilitate WI-FI pentru sincronizare automată cu Garmin Connect şi o brăţară QuickFit™ suplimentară inclusă în cutie, pentru o mai bună asortare cu stilul dvs.

Pentru că o dimensiune nu se potriveşte tuturor, fēnix 5S cu un diametru al ceasului de 42 mm a fost optimizat pentru a se potrivi perfect atleţilor care au încheietura mâinii mai subţire, oferind în acelaşi timp toate caracteristicile sport avansate pentru care fēnix este cunoscut. fēnix 5S prezintă un design atletic şi sentimentul de calitate superioară, cu antenă EXO integrată în rama din oţel inoxidabil şi spate din oţel forjat pentru a garanta performanţă în cele mai solicitante medii (rezistent la apă până la adâncimea de 100 de metri) fēnix 5S se potriveşte atât cu preferinţele dvs. estetice cât şi atletice.

Monitorizarea pulsului la încheietură
Pentru a oferi libertate totală atleţilor cu ambiţii, toate modelele fēnix 5 includ tehnologie Elevate™ de monitorizare a pulsului la încheietură, care vă permite monitorizarea pulsului fără să purtaţi o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizare a pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

Tot ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.
Obiectivul dvs. de a vă îmbunătăţi continuu performanţa vă motivează pe parcursul a ore în şir de antrenament. Noul widget pentru performanţă al lui fēnix 5S deţine toate informaţiile de care aveţi nevoie, uşor de accesat într-un singur loc, pentru a vă putea monitoriza mai bine nivelul de pregătire şi pentru a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.

Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat.

Solicitarea fizică a antrenamentului: Vă arată cât de intens vă antrenaţi într-o perioadă, indiferent de activitate.

Consultantul pentru recuperare: Cronometrul de recuperare vă arată perioada de recuperare recomandată, în numărătoare inversă de la ultimul antrenament.

Indicatori mai avansaţi precum Pragul funcţional de putere (FTP) şi Pragul lactic vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul real de performanţă în timp ce pedalaţi sau alergaţi, iar Predictorul de cursă va putea estima la un moment dat timpul ideal în care aţi termina o cursă pe distanţa de 5 km, 10 km, semi-maraton şi maraton, pe baza valorii maxime VO2 actuale. Training Effect 2.0 va oferi scoruri pentru beneficiile aerobe şi anaerobe ale fiecărei sesiuni de antrenament, astfel încât să înţelegeţi dacă antrenamentele dvs. de intensitate ridicată pe intervale dau cu adevărat rezultate.

Alergaţi pe verticală
fēnix 5S vine cu funcţii preîncărcate care fac diferenţa pe teren. Funcţia Urcare/Alergare automată asigură obţinerea măsurătorilor potrivite în mediul potrivit. Va monitoriza ritmul şi distanţa când alergaţi pe teren plat şi va trece automat la ascensiune totală şi viteză verticală odată ce începeţi să urcaţi. Pentru alergătorul pe distanţe foarte mari, dispozitivul fēnix 5S oferă un mod special care vă permite să extindeţi monitorizarea şi să o duceţi mult mai departe pentru a monitoriza până la 50 de ore în noul mod UltraTrac® întărit cu giroscop.

Ceasul pentru toate tipurile de sport
Dincolo de funcţiile pentru alergare, ceasurile fēnix 5 oferă şi seturi de caracteristici speciale pentru ciclism, nataţie, antrenament, schi, golf şi sporturi cu vâsle, inclusiv paddle boarding (vâslit pe placă) în picioare şi canotaj. Pentru ciclism, fēnix 5S permite afişarea vitezei, distanţei şi toate datele legate de dinamica ciclismului atunci când este asociat cu un contor de putere; pentru înotători, dispozitivul monitorizează distanţa, numărul de braţe şi altele. Modul Schi/Snowboard aduce la îndemână viteza, distanţa, căderea verticală şi un contor de coborâri. Setul de funcţii pentru sporturile cu vâsle include numărul de vâsliri, frecvenţa acestora şi chiar distanţa parcursă per vâslire. Modul Golf indică distanţele către partea din faţă, partea din spate şi centrul green-ului pentru orice teren descărcat din Garmin Connect - şi adaugă îmbunătăţiri precum monitorizarea statisticilor (fairway-uri atinse etc.), Green View, detectare AutoShot şi măsurare automată.

Navigaţi prin natură, în stilul dvs
Fiecare ceas fēnix 5S vă ghidează în siguranţă pe trasee cunoscute şi în afara lor, combinând sisteme de poziţionare GPS/GLONASS, senzori avansaţi şi funcţii de navigaţie Garmin recunoscute, precum TracBack™. Pentru a oferi cele mai precise informaţii, dispozitivul îşi calibrează automat senzorii, utilizând GPS-ul. Altimetrul integrat oferă date despre altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi coborârilor, în timp ce termometrul şi barometrul pot fi utilizate pentru a prevedea schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt de presiune a aerului. Busola electronică pe 3 axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garmin SportTester Fenix 5S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garmin SportTester Fenix 5S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.