Garmin GarminBC30R (Negru)

621.47 lei
(1 magazin)
Urmariti ce se intampla in spatele dvs.   Afiseaza zona din spatele vehiculului atunci cand va deplasati in marsarier Vedeti imaginile video direct pe afisajul navigatorului dvs. GPS* (comercializat separat) Conectati dispozitivul la o sursa permanenta de alimentare si comutati cu usurinta intre modul de camera si cel de navigatie Transmite wireless semnalele video pe o raza de pana la 14 m Suficient de robust pentru a rezista la intemperii O camera de marsarier de calitate, ...

Descriere


Garmin GarminBC30R (Negru)

Urmariti ce se intampla in spatele dvs.
 
  • Afiseaza zona din spatele vehiculului atunci cand va deplasati in marsarier
  • Vedeti imaginile video direct pe afisajul navigatorului dvs. GPS* (comercializat separat)
  • Conectati dispozitivul la o sursa permanenta de alimentare si comutati cu usurinta intre modul de camera si cel de navigatie
  • Transmite wireless semnalele video pe o raza de pana la 14 m
  • Suficient de robust pentru a rezista la intemperii
O camera de marsarier de calitate, precum Garmin BC 30, poate imbunatati semnificativ vizibilitatea in spate pentru soferi, reducand la minimum riscul de accidente cauzate de „unghiul mort” atunci cand vehiculul se deplaseaza in marsarier.
 
 
Marsarier fara griji
 
Atunci cand este utilizata impreuna cu un navigator GPS compatibil, camera wireless de marsarier BC 30 va permite sa observati cu usurinta vehiculele, pietonii, animalele sau obstacolele greu de detectat din spatele vehiculului. Daca circuitul de alimentare al acestei camere este legat la luminile din spate ale vehiculului, navigatorul dvs. poate afisa automat imaginile transmise de camera ori de cate ori vehiculul este comutat in marsarier, revenind in modul de navigatie atunci cand comutati intr-o treapta de inaintare.
 
 
Vedeti clar tot ce trebuie vazut
 
O alta optiune este de a lega sistemul la sursa de alimentare permanenta, ceea ce va va permite sa comutati intre afisajul de navigatie si cel de marsarier prin apasarea unui buton. Emitatorul va trimite imaginile de la camera catre receptorul navigatorului dvs., montat pe o raza de pana la 13,7 metri (45 ft) (raza variaza in functie de modul de instalare; unele vehicule pot necesita un cablu prelungitor, comercializat separat).

GarminBC30R
Detalii tehnice
EcranRezolutie filmare640 x 480
ObiectivTip senzorCMOS
Unghi de filmare140 grade
Functii SpecialeWi-FIDa
AlteleCuloareNegru
Accesorii incluseCamera wireless de marsarier cu consola de montare
Emitator wireless si cablu de alimentare
Cablu receptor de trafic/alimentare de la vehicul
Hardware
Documentatie

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garmin GarminBC30R (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garmin GarminBC30R (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.