Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Carbon Gray 51mm

4 999.99 lei (1 magazin)
Fii pregătit pentru orice provocare sportivă sau în aer liber cu ceasul multisport solid cu GPS fēnix 7X Sapphire Solar. Lentila cu încărcare solară Power Sapphire™, rezistentă la zgârieturi, se bazează pe energia solară pentru a extinde durata de viaţă a bateriei, permiţând utilizarea funcţiilor avansate de antrenament, a aplicaţiilor pentru sport, a senzorilor de monitorizare a sănătăţii şi a stării de bine şi multe altele. Amplifi ...

Descriere


Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Carbon Gray 51mm

Fii pregătit pentru orice provocare sportivă sau în aer liber cu ceasul multisport solid cu GPS fēnix 7X Sapphire Solar. Lentila cu încărcare solară Power Sapphire™, rezistentă la zgârieturi, se bazează pe energia solară pentru a extinde durata de viaţă a bateriei, permiţând utilizarea funcţiilor avansate de antrenament, a aplicaţiilor pentru sport, a senzorilor de monitorizare a sănătăţii şi a stării de bine şi multe altele.


Amplifică durata de viaţă a bateriei prin încărcarea solară pentru a nu mai fi nevoit să depinzi de reţeaua de alimentare între încărcări.

În ce stare este corpul tău? Măsurarea pulsului la încheietură1 şi Pulse Ox2 îţi va spune exact.

Deplasează-te cu ajutorul hărţilor TopoActive preîncărcate pentru Europa şi utilizează tehnologia Wi-Fi® integrată pentru actualizări uşoare.

Bucură-te de melodiile preferate cu muzică la încheietura mâinii şi fără un telefon care să te încurce.

Atunci când se întunecă, lanterna integrată cu LED te ajută să mergi mai departe.

Realizează mai multe. Cu mai puţine încărcări. Energia solară conferă o durată de viaţă a bateriei de până la 37 în modul ceas inteligent3.

PERFORMANŢĂ PRIN DESIGN

Designul îmbunătățit, ultrarezistent, sportiv, oferă un afişaj mare de 1,4″ cu încărcare solară şi o carcasă de 51 mm. Rezistenţa termică, la şocuri şi la apă a ceasului a fost testată conform standardelor americane.

ECRAN TACTIL ŞI BUTOANE

Butoanele fiabile, care funcţionează în orice mediu, sunt completate de ecranul tactil cu o interfaţă nouă, uşor de utilizat, ce asigură accesul rapid la selecţii şi funcţii.

MATERIALE PREMIUM

Potriveşte aspectul la stilul de viaţă cu o ramă din DLC sau titan.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE

Utilizează profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane şi pe pistă, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.

SCHI ÎN AFARA PISTEI

Rămâi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat ajută la distingerea între schi şi urcare. Arată datele specifice urcării sau coborârii.

Dinamică schi XC

Atunci când este asociată cu cureaua pentru piept HRM-Pro™ (comercializată separat), funcţia pentru măsurarea puterii pentru schi măsoară nivelul curent de solicitare al exerciţiului din cadrul antrenamentelor de schi fond.

FUNCŢII PREGĂTITE PENTRU SURF

Fii pregătit să prinzi valurile. Acest ceas fēnix este compatibil cu funcţia Surfline Sessions™, care creează un videoclip cu fiecare val pe care îl cucereşti în faţa unei camere Surfline®4. Pentru a-l putea urmări mai târziu şi pentru a vedea cum te-ai descurcat cu abonamentul tău Surfline Sessions.

DINAMICĂ MTB

Urmăreşte detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-ţi un scor de depăşit pentru data viitoare.

ANTRENAMENTE HIIT

Acest profil de activitate monitorizează antrenamentele la intervale de intensitate ridicată, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi cele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.

SUGESTII PENTRU EXERCIŢII ZILNICE

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care îţi ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiezi zilnic de recomandări pentru alergare şi ciclism în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului şi starea antrenamentului curent.

PREDICTOR DE CURSĂ VIZUAL

Această funcţie oferă ritmul estimativ pentru distanţa pe care doreşti să o alergi în funcţie de istoricul alergărilor şi nivelul general al condiţiei fizice. Datele privind tendinţele evidenţiază impactul antrenamentului în timp.

TEHNOLOGIA PACEPRO™

Funcţia PacePro, prima de acest fel, te ajută să îţi menţii ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergi pe un anumit traseu.

FUNCŢIA CLIMBPRO

Utilizează planificatorul de urcare ClimbPro pe traseele descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine, precum şi coborârile şi traseele plane.

STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA

Vizualizează funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, valoarea VO2 max ajustată în funcţie de căldură şi altitudine, ajustarea pentru alergarea pe teren accidentat, consultantul pentru recuperare şi altele.

STAMINA ÎN TIMP REAL

Utilizează aceste date pentru a monitoriza şi gestiona efortul tău şi pentru a evita suprasolicitarea la începutul alergării sau mersului pe bicicletă.

LANTERNĂ INTEGRATĂ

Pentru a te ajuta să te orientezi în condiţii de luminozitate redusă, o lanternă integrată cu mai multe leduri asigură acces rapid la o sursă de lumină puternică şi stabilă.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS

Accesează multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

COMPATIBILITATE FRECVENŢĂ PE MAI MULTE BENZI

Cu ediţia Sapphire, vei beneficia de un nivel superior de acurateţe, utilizând o tehnologie care anterior era disponibilă doar cadrelor militare. Accesează mai multe frecvenţe trimise prin sateliţi pentru navigare pentru o acurateţe sporită a poziţiei în zonele în care semnalele GNSS sunt reflectate, slabe sau blocate.

SENZORI ABC

Aventurează-te pe următorul tău traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu 3 axe.

HĂRŢI PENTRU TERENURI DE GOLF

Accesează hărţile CourseView complet color pentru mai mult de 42 000 terenuri de golf din lumea întreagă şi beneficiază de ţintirea cu ajutorul butoanelor şi funcţia PlaysLike Distance.

HĂRŢI SKIVIEW™

Ia cu asalt pârtiile cu ajutorul hărţilor SkiView preîncărcate şi vizualizează numele şi nivelurile de dificultate pentru peste 2 000 de staţiuni de schi din toată lumea la nivel global.

HĂRŢI MULTICONTINENT TOPOACTIVE

Hărţile preîncărcate Topoactive din jurul lumii te ajută în timpul explorărilor. Utilizează conectivitatea Wi-Fi® integrată pentru a încărca şi a actualiza cu uşurinţă hărţi şi software fără a fi nevoie de un computer.

ÎNAINTE PE RUTĂ

Bucură-te de informaţi rapide despre punctele de interes selectate care urmează pe rută. Vizualizează statisticile de performanţă, timpii segmentaţi şi distanţa/altitudinea, precum şi un rezumat al punctelor cheie de pe traseu care urmează.

GESTIONAREA ALIMENTĂRII

Vizualizează în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să poţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

BATERIE CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ

Bucură-te de o durată de viaţă a bateriei de până la 28h în modul ceas inteligent, plus 9h în modul de încărcare solară - şi de până la 89 ore în modul GPS, plus 33 ore în modul de încărcare solară.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Tehnologia cu senzor optic pentru puls măsoară intensitatea activităţii precum şi variabilitatea pulsului pentru a calcula nivelul tău de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea.

Senzor Pulse Ox

Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul tău absoarbe oxigenul.

SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţine detalii complete despre etapele de somn superficial, profund şi REM. Vizualizează-le într-un widget dedicat, care include scorul de somn şi informaţii detaliate.

MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™

Optimizează rezervele de energie ale corpului tău utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când eşti pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să ai nevoie de odihnă.

MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI

Vizualizează modul în care respiri pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.

ACTIVITATE DE MONITORIZARE A SĂNĂTĂŢII

Utilizând date de la senzorii ceasului pentru starea corpului, această funcţie te ajută să monitorizezi instantaneu datele biometrice zilnice şi tendinţele bunăstării tale.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Înregistrează aportul zilnic de lichide, pentru a îţi aminti să te menţii hidratat. Atunci când obiectivul automat este activat, vei vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul tău va fi reglat automat.


Diametru: 51 mm
Culoare ceas: Negru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Carbon Gray 51mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Carbon Gray 51mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.