Garmin DriveSmart™ 60 LMT-D EU

Garmin DriveSmart™ 60 LMT-D EU
imagine exemplificativa

Evolutie pret
1,499.00 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin
azi 14:34
In stoc furnizorTransport gratuit in Romania

Descriere - Garmin DriveSmart™ 60 LMT-D EU


Descriere:

Navigatie avansata cu functii inteligente

Navigator GPS cu ecran luminos de 6.0“ cu orientare dubla si afisaj cu zoom tactil

Harti detaliate ale Europei cu actualizari gratuite pe viata

Solutie optima de trafic în timp real gratuita - GARMIN LIVE TRAFFIC via DAV

Apeluri hands-free prin Bluetooth® si functii de navigatie activate vocal (doar pentru modelul european complet)

Alerte pentru sofer ce asigura o constientizare sporitaîn trafic

Permite afisarea pe ecranul de navigare a unor notificari personalizabile cum ar fi apeluri mesaje sau alte alerte de aplicatii.

Alerte pentru sofer: familiarizati-va cu împrejurimile

Pentru a încuraja un condus mai sigur si o mai buna constientizare a situatiei curente Garmin DriveSmar tofera alerte soferului pentru curbele stranse schimbarile de viteza trecerile la nivel cu calea ferata si drumurile pentru animale. În plus navigatorul va va avertiza atunci cand conduceti în sensul gresit pe o strada cu sens unic si va va oferi alerte privind scolile si zonele cu scoli din apropiere.

Primiti notificari pentru camerele din apropiere de monitorizare a vitezei si a traficului la semafoare  si beneficiati chiar si de avertismente de oboseala care va sugereaza posibile zone de odihna dupa mai multe ore de condus.

Garmin DriveSmart va asculta

Garmin DriveSmart va ofera optiune utila si anume cea a navigatiei activate vocal. Controlati dispozitivul Garmin DriveSmart cu vocea în timp ce mainile dvs. raman în siguranta pe volan (optiune valabila doar pentru modelul european complet).

Functii inteligente extinse

Sincronizati un dispozitiv cu Bluetooth de exemplu un smartphone cu dispozitivul Garmin DriveSmartpentru a beneficia de apeluri hands-free si a primi notificari inteligente pe ecranul Garmin DriveSmart. Primiti apeluri mesaje text si înstiintari privind evenimentele din calendar fara a va lua mainile de pe volan pentru a lua telefonul. Concentrati-va asupra drumului ramanand în acelasi timp conectat(a) cu ajutorul notificarilor inteligente personalizabile si usor de citit afisate chiar pe ecranu ldispozitivului dvs. de navigatie.

Pentru informatii în timp real precum cele meteo si privind conditiile de trafic descarcati aplicatia mobila Smartphone Link5 care va conecteaza dispozitivul de navigatie Garmin DriveSmart GPS la smartphone-ul compatibil.

Navigati cu usurinta prin intersectiile complicate

Ghidarea pe banda activa cu mesaje vocale va pregateste si va ofera încredere pentru iesirea de pe autostrada sau pentru parcurgerea unei intersectii complexe. Pe masura ce va apropiati un model animat utilizeaza sageti viu colorate pentru a indica banda corecta pentru traseul dvs. Vizualizarea Bird’s Eye a intersectiilor ofera o vedere detaliata de sus a acestora. Vizualizarea photo Real a intersectiilor afiseaza imagini realiste ale intersectiilor de petraseu ldvs. inclusiv peisajul din jur.

Cele mai bune solutii de trafic

Prin solutia Garmin Digital Traffic via DAB primiti actualizari de trafic la fiecare 60 de secunde. Digital Traffic are o zona de acoperire excelenta care include autostrazi drumuri A si mai multe drumuri secundare. Traficul digital este activat prin voce astfel încat acesta raspunde la cererile vorbite (pentru modelul Europa complet).

Acesta poate ofer idetali idespre situatii din trafic cum ar fi cateva minute de întarziere si prezentarea unor rute ocolitoare daca acestea exista. Veti afla daca sunteti sau nu pe cel mai rapid traseu.

Ghidarea cu ajutorul reperelor usor de recunoscut

Garmin DriveSmart redefineste indicatiile vocale pas cu pas gratie sistemului Garmin Real Directions™ de indicatii de condus usor de înteles care va ghideaza prietenos utilizand repere usor de recunoscut cladiri si semafoare (de ex. “Virati la dreapta dupa cladirea rosie; sau “Virati la stanga dupa Mc Donalds”). Acesta are preîncarcate milioane de locuri noi si cautate preluate de pe Foursquare®.

Aflati cu exactitate unde trebuie sa mergeti

Functia Direct Access simplifica navigatia catre anumite destinatii complexe precum aeroporturile si mallurile gasind locurile dorite din zonele mai întinse. Direct Access navigheaza chiar si în parcari pentru a gasi intrarea cea mai apropiata de destinatia dvs. În timpul navigatiei catre mall Direct Access ofera informatii detaliate privind magazinele din interior. De exemplu “Arriving at Woodfield Mall. Sosim la mallul Woodfield. Magazinul Anthropologie se aflaîn interior la etajul superior.”

Mai usor de cautat mai rapid de gasit

Garmin DriveSmart are un camp de cautare care faciliteaza gasirea adreselor si a milioane de puncte de interes. Este suficient sa introduceti o categorie (de exemplu“pizza”) o adresa completa (“Calea Bucuresti Ploiesti nr. 1234 Prahova”) sau un nume propriu (“Starbucks”) iar Garmin DriveSmart va va oferi rapid rezultate. În cazul unei greseli de tastare Garmin DriveSmart ofera mai multe rezultate de cautare pronuntate în mod similar cu textul introdus de dvs.

Adaugati o camera automobilului dvs

Pentru o solutie completa de navigatie Garmin DriveSmart se poate asocia cu o camera wireless de marsarier BC™ 30 (comercializata separat; se recomanda instalarea de catre profesionisti).

Dupa conectare puteti vedea cu usurinta vehiculele pietonii si alte obstacole chiar pe afisajul dispozitivului Garmin DriveSmart atunci cand va deplasati în marsarier.

Atunci cand calatoriti cu un sugar sau un copil mic adaugati camera Garmin babyCam™ în autovehiculul dvs. babyCam este un monitor auto pentru bebelusi care afiseaza la cerere imaginea pasagerului dvs. de pe bancheta din spate chiar pe afisajul de navigatie.

 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Skoda HJH6

Skoda HJH6

De la
229.00 lei
Opel 1236

Opel 1236

De la
1,499.00 lei
Opel 8520

Opel 8520

De la
1,999.00 lei
Opel 2311

Opel 2311

De la
2,850.00 lei
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garmin DriveSmart™ 60 LMT-D EU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Garmin DriveSmart™ 60 LMT-D EU puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garmin DriveSmart™ 60 LMT-D EU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]