Garmin Bratara fitness Vivosmart HR

670.00 lei (1 magazin)
Monitorizarea pulsului la încheietură Trackerul inteligent de activitate vívosmart HR¹ cu tehnologie Elevate™ de monitorizare a pulsului la încheietură¹ măsoară pulsul la încheietură 24/7. Acest lucru vă oferă libertatea de a face sport fără necesitatea unei benzi toracice suplimentare de măsurare a pulsului. Pe baza pulsului, vívosmart HR oferă informaţii privind caloriile arse şi cuantifică intensitatea activităţilor dvs. sportive, generând date care vă ref ...

Descriere


Garmin Bratara fitness Vivosmart HR

Monitorizarea pulsului la încheietură
Trackerul inteligent de activitate vívosmart HR¹ cu tehnologie Elevate™ de monitorizare a pulsului la încheietură¹ măsoară pulsul la încheietură 24/7. Acest lucru vă oferă libertatea de a face sport fără necesitatea unei benzi toracice suplimentare de măsurare a pulsului. Pe baza pulsului, vívosmart HR oferă informaţii privind caloriile arse şi cuantifică intensitatea activităţilor dvs. sportive, generând date care vă reflectă mai bine eforturile. Vă puteţi chiar utiliza dispozitivul vívosmart HR ca brăţară de puls, purtată la încheietură, atunci când este asociat cu alte dispozitive Garmin compatibile.

Mai mult decât paşii
În plus faţă de numărarea paşilor şi caloriilor şi măsurarea distanţei, vívosmart HR numără etajele urcate, cu ajutorul altimetrului său barometric integrat. Indiferent dacă ieşiţi să alergaţi sau încercaţi un nou program de exerciţii fizice, acesta cuantifică intensitatea activităţii dvs. folosind minutele de activitate intensă. Această funcţie vă permite să vă monitorizaţi progresul către atingerea obiectivelor de activitate fizică recomandate de organizaţii din domeniul sănătăţii precum Asociaţia Americană de Cardiologie, Centrele S.U.A. de Prevenire şi Control al Bolilor şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Depăşiţi-vă limitele în fiecare zi
vívosmart HR vă determină nivelul curent de activitate, apoi vă alocă un obiectiv zilnic fezabil. Pe măsură ce atingeţi aceste obiective, acesta va modifica obiectivul pentru ziua următoare, ajutându-vă să faceţi treptat tranziţia către un stil de viaţă mai sănătos. Pe durata întregii zile, acest dispozitiv vă reaminteşte să duceţi un stil de viaţă activ cu ajutorul barei de mişcare şi al alertelor cu vibraţii generate după 1 oră de inactivitate. Pentru a reseta cronometrul de inactivitate, faceţi o mică plimbare.

Conectaţi-vă
Trackerul de activitate vívosmart HR se sincronizează automat cu smartphone-ul dvs. pe întreaga durată a zilei pentru a vă salva datele în comunitatea noastră online gratuită. În Garmin Connect™, vă puteţi salva, planifica şi partaja activitatea, depăşindu-vă limitele în fiecare zi prin numărul zilnic de paşi. Conectaţi-vă la alţi utilizatori pentru a concura şi a trimite provocări. Pentru monitorizarea detaliată a caloriilor, puteţi crea un cont MyFitnessPal şi îl puteţi asocia contului dvs. Garmin Connect. Acest lucru vă permite să comparaţi caloriile consumate cu numărul total de calorii arse, pe care vívosmart HR le înregistrează pe durata întregii zile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garmin Bratara fitness Vivosmart HR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garmin Bratara fitness Vivosmart HR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.