Garmin BC30+RECEIVER -12242-00

Garmin BC30+RECEIVER -12242-00
imagine exemplificativa

Evolutie pret
709.00 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin
acum 48 min
In stoc furnizorTransport gratuit in Bucuresti

Descriere - Garmin BC30+RECEIVER -12242-00


Urmăriţi ce se întâmplă în spatele dvs.

  • Afişează zona din spatele vehiculului atunci când vă deplasaţi în marşarier
  • Vedeţi imaginile video direct pe afişajul navigatorului dvs. GPS* (comercializat separat)
  • Conectaţi dispozitivul la o sursă permanentă de alimentare şi comutaţi cu uşurinţă între modul de cameră şi cel de navigaţie
  • Transmite wireless semnalele video pe o rază de până la 14 m
  • Suficient de robust pentru a rezista la intemperii

O cameră de marşarier de calitate, precum Garmin BC 30, poate îmbunătăţi semnificativ vizibilitatea în spate pentru şoferi, reducând la minimum riscul de accidente cauzate de „unghiul mort” atunci când vehiculul se deplasează în marşarier.

Marşarier fără griji

Atunci când este utilizată împreună cu un navigator GPS compatibil, camera wireless de marşarier BC 30 vă permite să observaţi cu uşurinţă vehiculele, pietonii, animalele sau obstacolele greu de detectat din spatele vehiculului. Dacă circuitul de alimentare al acestei camere este legat la luminile din spate ale vehiculului, navigatorul dvs. poate afişa automat imaginile transmise de cameră ori de câte ori vehiculul este comutat în marşarier, revenind în modul de navigaţie atunci când comutaţi într-o treaptă de înaintare.

Vedeţi clar tot ce trebuie văzut

O altă opţiune este de a lega sistemul la sursa de alimentare permanentă, ceea ce vă va permite să comutaţi între afişajul de navigaţie şi cel de marşarier prin apăsarea unui buton. Emiţătorul va trimite imaginile de la cameră către receptorul navigatorului dvs., montat pe o rază de până la 13,7 metri (45 ft) (raza variază în funcţie de modul de instalare; unele vehicule pot necesita un cablu prelungitor, comercializat separat).

Este recomandată instalarea de către profesionişti.

Pentru instalare, Garmin vă recomandă să duceţi camera BC 30 la distribuitor. Dacă, însă, nu doriţi să rataţi ocazia de a meşteri puţin, puteţi face acest lucru fără probleme. Este necesar să montaţi camera în spatele vehiculului şi să o conectaţi la o sursă de alimentare, precum la luminile din spate ale acestuia. Modelul BC 30 este suficient de robust pentru a rezista chiar şi la cele mai nemiloase intemperii. Şi, pentru mai multe unghiuri de vizualizare, puteţi utiliza până la 4 camere într-un singur sistem.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Xblitz X5

Xblitz X5

De la
378.03 lei
Xblitz GO SE

Xblitz GO SE

De la
403.47 lei
Xblitz DVR Limited

Xblitz DVR Limited

De la
95.00 lei
Xblitz Classic

Xblitz Classic

De la
109.99 lei
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garmin BC30+RECEIVER -12242-00 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Garmin BC30+RECEIVER -12242-00 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garmin BC30+RECEIVER -12242-00 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]