Garmin 010-02174-13

de la 1 522.99 lei (3 magazine)
  NFC Exista din ce in ce mai multe ceasuri inteligente echipate cu modulul NFC pe piata. Aceasta tehnologie moderna a revolutionat comunicarea fara fir si a introdus multe functii utile. Un cip special ii va permite utilizatorului sa efectueze plati fara contact folosind un ceas sincronizat cu cardul. Procesul este foarte rapid si nu necesita acces la internet. Functia NFC va fi utilizata si la asocierea dispozitivelor sau la schimbul de fisiere. Conexiune ...

Descriere


Garmin 010-02174-13

 
NFC

Exista din ce in ce mai multe ceasuri inteligente echipate cu modulul NFC pe piata. Aceasta tehnologie moderna a revolutionat comunicarea fara fir si a introdus multe functii utile. Un cip special ii va permite utilizatorului sa efectueze plati fara contact folosind un ceas sincronizat cu cardul. Procesul este foarte rapid si nu necesita acces la internet. Functia NFC va fi utilizata si la asocierea dispozitivelor sau la schimbul de fisiere. Conexiunea nu necesita un PIN sau o parola.

 
 
GPS

O caracteristica utila a ceasurilor inteligente este modulul GPS care determina locatia dispozitivului. Este o solutie convenabila pentru soferi, care le va permite intotdeauna sa ajunga la destinatie datorita hartilor instalate. Un ceas inteligent echipat in acest mod poate urmari si activitatea de antrenament, calculand distanta parcursa si ritmul. In plus, va permite parintilor sa verifice unde se afla copiii lor la un moment dat. Aceasta tehnologie utila a fost instalata la bordul multor modele din diferite segmente de pret.

 
 
Functia WiFi

Ceasurile inteligente echipate cu un modul WiFi vor permite comunicarea automata cu retelele salvate. Atunci cand conexiunea la smartphone se pierde si ceasul isi aminteste reteaua WiFi, acesta va putea utiliza in continuare optiunile de internet. Vom verifica rapid vremea, va vom deschide casuta postala si vom avea acces la o aplicatie de instruire sau muzica. Este o tehnologie care imbunatateste semnificativ confortul de utilizare , asigurand accesul constant la cele mai importante functii si aplicatii.

 
Compatibil cu iOS

SmartWatch compatibil cu dispozitive iOS pe care le puteti sincroniza cu usurinta cu iPhone. In prezent, tot mai multi producatori aleg o astfel de tehnologie. Drept urmare, proprietarii de smartphone-uri cu sigla marului muscat pot gasi un ceas inteligent la fiecare nivel de pret. O selectie larga de modele va va permite sa alegeti echipamentul perfect pentru a va potrivi preferintelor. Acestea sunt ambele ceasuri inteligente avansate cu parametri tehnici inalti si altele mai ieftine, care sunt perfecte pentru aplicatiile de baza.

 
Compatibil cu Android

Marea majoritate a ceasurilor inteligente sunt compatibile cu Android . Fiecare utilizator de smartphone cu acest software se va putea bucura de functionarea confortabila a multor aplicatii. O gama larga de modele va va permite sa gasiti un ceas inteligent in fiecare segment de pret. Printre acestea exista modele de inalta clasa pe care nici un entuziast al inovatiilor tehnologice nu le poate trece indiferent. De asemenea, vor exista ceasuri inteligente mai ieftine pentru clientii mai putin pretentiosi.

 
IPxx rezistent la apa

Marcajul IPxx este un parametru care determina rezistenta ceasului inteligent la patrunderea prafului si a apei in structura dispozitivului. Exista numere atribuite fiecarei litere „x”. Cu cat sunt mai mari, cu atat este mai bun gradul de protectie. Dispozitivele certificate in acest mod sunt intarite corespunzator. Acesta este un criteriu extrem de important atunci cand alegem ceasurile inteligente, pe care le purtam adesea in zilele ploioase. Oferta larga include multe modele pe care le puteti folosi chiar si in timp ce inotati.

 
 
Pedometru

Ceasurile inteligente echipate cu un contor de pasi sunt dispozitive care urmaresc activitatea fizica. Acestea sunt utilizate pe scara larga nu numai in randul alergatorilor, ci si altor utilizatori care doresc sa aiba intotdeauna sub control cantitatea de calorii arse. Ceasul inteligent va calcula cu exactitate aceasta valoare pe baza numarului de pasi si a ritmului distantei parcurse. Datorita acestui fapt, cele mai importante statistici vor fi intotdeauna la indemana. Este o solutie perfecta care, impreuna cu functia GPS, defineste cel mai inalt confort de antrenament.

 
Monitor de somn

Ceasurile inteligente echipate cu functia de monitorizare a somnului va vor permite sa determinati cu precizie calitatea odihnei. Dupa trezire, veti putea verifica statistici detaliate despre durata somnului si fazele sale individuale. O alta caracteristica utila este Smart Wake Up. Ceasul inteligent va pune utilizatorul pe picioare datorita vibratiilor blande. Putem seta ceasul desteptator pentru o anumita ora sau putem folosi sugestia ceasului, care, pe baza analizelor, va detecta momentul in care vei fi cel mai somnoros.

 
Masurarea ritmului cardiac

Monitorul de ritm cardiac incorporat in designul ceasului inteligent este solutia perfecta pentru utilizatorii care lupta constant pentru rezultate sportive din ce in ce mai bune. Aceasta caracteristica va va permite sa vedeti cu usurinta ce ritm cardiac este capabil sa parcurga o anumita distanta intr-un anumit ritm. Pe aceasta baza, puteti dezvolta cea mai eficienta tehnica de antrenament. Aceasta nu este evident singura aplicatie a acestei tehnologii. Monitorizarea permanenta a ritmului cardiac in repaus va ajuta la detectarea posibilelor probleme ale tensiunii arteriale. Totul de dragul sanatatii tale.

 
Contor de calorii

Clientii pentru care un stil de viata sanatos este o prioritate vor ajunge la ceasurile inteligente echipate cu un contor de calorii . Tehnologia analizeaza durata activitatii fizice, masurarea ritmului cardiac si distanta parcursa. Pe baza acestor date si informatii despre greutatea si inaltimea dvs., utilizatorul masoara caloriile arse. Dupa antrenament, veti primi statistici detaliate care va vor permite sa evaluati eficacitatea acestuia. Aceasta caracteristica poate fi un motivator excelent pentru persoanele care tocmai isi incep aventura cu sportul.

 
Contor de distanta

Pasionatii de stil de viata sanatos apeleaza cu nerabdare la ceasuri inteligente cu functia de masurare a distantei . Este o tehnologie care poate functiona cu un podometru sau un modul GPS. Datorita acestui fapt, este posibil sa analizam in detaliu sesiunile de antrenament si sa controlam rezultatele sportive. Oamenii care abia isi incep aventura cu sportul isi pot stabili un obiectiv zilnic al distantei parcurse si, pe aceasta baza, isi pot pune noi provocari. Un ceas echipat in asa fel poate fi un motivator extraordinar care te va ajuta sa obtii figura ta de vis.

 
Accelerometru

Accelerometrul va va permite sa detectati pozitia spatiala a ceasului . Aceasta inseamna ca puteti inregistra toate miscarile facute vertical si orizontal. Ceasul inteligent va recunoaste, de asemenea, inclinarea sau rasucirea mainii. Tehnologia poate functiona cu un sistem de pasi de masurare, care sunt calculate pe baza miscarilor efectuate de utilizator. Datorita acestui fapt, veti obtine rezultate exacte privind distanta parcursa. Aceasta este o veste minunata pentru toti plimbatorii care isi propun sa urce un anumit numar de trepte.

 
Masurarea activitatii

Ceasurile inteligente va vor permite sa monitorizati activitatea utilizatorilor 24/7. Accelerometrul incorporat inregistreaza cu precizie locatia dispozitivului. Acest lucru va ofera acces la rapoarte detaliate despre intensitatea si regularitatea miscarilor dvs. Activitatea ta fizica zilnica este masurata de un pedometru . Functia de analiza a calitatii somnului, pe de alta parte , va va verifica durata odihnei si va va sugera timpii optimi de trezire . Posibilitatea studierii activitatii va fi apreciata de pasionatii unui stil de viata sanatos.

 
Barometru

Barometrul incorporat in designul ceasului inteligent este un senzor special care va prezenta informatii despre presiunea curenta a aerului pentru o anumita locatie. Un astfel de ceas echipat va functiona perfect pe mainile persoanelor sensibile la schimbarile meteorologice. Daca dispozitivul detecteaza conditii nefavorabile pentru antrenament sau mers pe jos, veti putea sa va amanati activitatea pentru alta data. Barometrele Smartwatch functioneaza foarte precis si ofera informatii fiabile, care pot fi cruciale pentru meteopati.

 
Giroscop

Ceasurile inteligente echipate cu un giroscop va vor permite sa inregistrati informatii despre miscarile utilizatorului. Acesta este un senzor special care va fi utilizat pentru a monitoriza activitatea fizica. Aceasta tehnologie va fi apreciata in special de utilizatorii carora le pasa de rezultate sportive din ce in ce mai bune. Pe baza analizei traficului, vor fi compilate statistici exacte de instruire. Giroscopul permite masurarea pe baza a trei planuri. Datorita acestui fapt, rezultatul obtinut este mai precis decat in cazul unui accelerometru.

 
Altimetru

Ceasurile inteligente echipate cu un altimetru vor fi utilizate pe scara larga printre pasionatii unui stil de viata sanatos. La bordul acestor dispozitive a fost instalat un senzor de presiune atmosferica, care scade odata cu altitudinea. Pe baza acestui lucru, puteti determina nivelul la care este in prezent ceasul. Multe aplicatii analizeaza cu precizie distanta parcursa, oferind statistici foarte precise . Aceste date pot fi extrem de utile atunci cand planificati o excursie la munte sau un program de antrenament.

 
Masurarea temperaturii

Ceasurile inteligente echipate cu functia de masurare a temperaturii isi pot inregistra nivelul in permanenta. Aceasta este solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa aiba intotdeauna la indemana cele mai importante informatii despre vreme. Ceasurile vor fi folosite si la planificarea activitatii fizice. Datele prezentate pe ecranul dispozitivului va vor permite sa va pregatiti corect pentru antrenamentele de alergare, precum si sa dezvoltati un program detaliat al unei excursii de drumetii sau ciclism. Toti pasionatii unui stil de viata sanatos vor aprecia aceasta tehnologie.

 
Masurarea ritmului

Ceasurile echipate cu functia de masurare a ritmului sunt solutia perfecta pentru persoanele care lupta constant pentru a-si imbunatati performanta sportiva. Ceasul inteligent va verifica cu atentie timpul in care a fost parcursa distanta. Pe baza unor statistici exacte, alergatorii vor putea vedea locuri de-a lungul traseului in care ritmul poate fi imbunatatit in continuare pentru rezultate mai bune. Acest parametru merita verificat si in timpul excursiilor cu bicicleta sau al drumetiei montane. Acest lucru face mai usor sa determinati ora sosirii la destinatie.

 
Masurarea vitezei

Ceasul inteligent cu functie de masurare a vitezei este solutia perfecta pentru persoanele active fizic. Aceasta tehnologie functioneaza de obicei impreuna cu un modul GPS care va permite sa determinati locatia ceasului. In acest fel puteti verifica rapid ritmul actual de alergare sau ciclism. Dupa finalizarea antrenamentului, aplicatia va afisa statistici detaliate si va va spune cand viteza a fost cea mai rapida pe parcurs si unde puteti imbunatati rezultatul. Datorita acestui fapt, veti putea depasi provocari din ce in ce mai dificile.

 
Busola

Ceasurile inteligente echipate cu functie de busola se pot dovedi un insotitor indispensabil pentru calatorii pe teren necunoscut. In cateva secunde puteti verifica directia in care urmeaza sa gasiti rapid drumul spre destinatie. Aceasta functie va prezenta, de asemenea, coordonatele exacte in care se afla ceasul in prezent. Cand solicitati asistenta de urgenta, merita sa furnizati aceste date, mai ales atunci cand suntem intr-un loc care nu este atribuit niciunei adrese. Datorita acestui fapt, va puteti simti oricand in siguranta.

 
7 zile de utilizare

Ceasurile inteligente care vor permite o perioada de utilizare de 7 zile sunt o propunere excelenta pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Capacitatea mare a bateriei va va permite sa utilizati pe deplin potentialul dispozitivului. Aceasta este o veste minunata pentru persoanele care au nevoie de un ceas inteligent multitasking pentru a indeplini mai multe functii simultan, fara a se ingrijora de o scadere brusca a energiei. Acest lucru va functiona, de exemplu, in timpul antrenamentului, cand una dintre aplicatii va fi responsabila pentru analiza rezultatelor sportive, iar cealalta va reda melodiile preferate.

 
Plastic

O curea din plastic pentru ceas inteligent poate fi realizata din tot felul de materiale plastice. In consecinta, acestea sunt rezistente la multi factori de mediu . Apa nu le va dauna, dar unele suprafete pot fi susceptibile la zgarieturi. O selectie larga de dispozitive va va permite sa combinati perfect culoarea si stilul centurii cu preferintele dvs. personale. Aceasta este o veste minunata pentru clientii care aleg un dispozitiv pe baza esteticii sale. Multi producatori ofera posibilitatea de a achizitiona curele in diferite culori.

 
Bluetooth

Functia Bluetooth permite comunicarea fara fir intre dispozitive. Este suficient sa sincronizati ceasul inteligent cu un smartphone, astfel incat, utilizand o aplicatie speciala, sa ofere utilizatorului toate statisticile privind activitatea de antrenament, calitatea somnului sau distanta parcursa. Aceasta tehnologie va permite, de asemenea, sa gestionati de la distanta setarile smartwatch-ului. Conexiunea functioneaza foarte rapid si functioneaza perfect in toate conditiile. Acest lucru va permite sa va personalizati ceasul in mai multe moduri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garmin 010-02174-13 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garmin 010-02174-13 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.