Garden of Eden Pulverizator, 5 l, plastic, duza reglabila, Alb/Negru 11326

de la 71,33 lei (9 magazine)
Pulverizator de mana cu duza reglabila si supapa de siguranta. De asemenea, este potrivit pentru amestecarea si pulverizarea produselor fitosanitare. Pentru o utilizare confortabila, acesta poate fi suspendat pe umar si dispune de o tija (teava) de pulverizare, astfel incat jetul poate fi dirijat cu precizie.    Aplicarea cantitatii corespunzatoare de substanta chimica si a vitezei de pulverizare pot fi controlate prin rotirea capului de pulverizare si a unei parghii ...

Descriere


Garden of Eden Pulverizator, 5 l, plastic, duza reglabila, Alb/Negru 11326

Pulverizator de mana cu duza reglabila si supapa de siguranta. De asemenea, este potrivit pentru amestecarea si pulverizarea produselor fitosanitare. Pentru o utilizare confortabila, acesta poate fi suspendat pe umar si dispune de o tija (teava) de pulverizare, astfel incat jetul poate fi dirijat cu precizie. 
 
Aplicarea cantitatii corespunzatoare de substanta chimica si a vitezei de pulverizare pot fi controlate prin rotirea capului de pulverizare si a unei parghii basculante. Prin apasarea si impingerea parghiei basculante, pulverizarea este continua, deci nu este necesara mentinerea apasata a parghiei pe toata durata pulverizarii.
 
Datorita bratului de actionare ergonomic, de mari dimensiuni, presiunea dorita poate fi realizata usor si rapid. Rezervorul gradat si transparent ofera posibilitatea de a urmari epuizarea substantelor chimice.
 
Caracteristici generale:
 
Rezervor cu capacitate mare
Parte laterala gradata
Rezistent la substantele chimice cu diluare adecvata
Maner ergonomic
Pompa blocabila
Suport brat pompa (in afara uzului)
Duza reglabila
Pulverizare reglabila
Chinga pentru umar reglabila.
 
Specificatii tehnice:
 
Capacitate: 5 litri
Presiune: 2,5 bar
Material: plastic
Compatibilitate chimica: in cazul acizilor: pH min. 1
In cazul bazelor: pH max. 12
Dimensiuni:  45 x Ø 16 cm
Lungime brat pompare: 58 cm
Lungimea furtunului de stropire: 128 cm
Lungimea chingii de umar: 120 cm
Masa (in stare goala): ~ 1 kg
Culoare: Alb/Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Garden of Eden Pulverizator, 5 l, plastic, duza reglabila, Alb/Negru 11326 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Garden of Eden Pulverizator, 5 l, plastic, duza reglabila, Alb/Negru 11326 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.