Gala Paravan dus Step perete fix cu usa culisanta 150 cm

Gala Paravan dus Step perete fix cu usa culisanta 150 cm
1,628.68 lei
(1 magazin)
Produsele din gama Step sunt excelente pentru baile cu dus tip walk in . Profilele cromate sunt din aluminiu anodizat sticla este securizata cu grosime de 6 mm iar usile glisante au inchidere magnetica. Aceste panouri au fost concepute pentru a reda claritatea si modernismul oricarei bai . Avand in vedere vastele posibilitatiti pe care gama Step o are arhitectii si designerii pot creea ambiente calduroase si originale iar in acelasi timp sa redea baii un aspect aerisit. Formele produse ...

Descriere - Gala Paravan dus Step perete fix cu usa culisanta 150 cm


Produsele din gama Step sunt excelente pentru baile cu dus tip walk in . Profilele cromate sunt din aluminiu anodizat sticla este securizata cu grosime de 6 mm iar usile glisante au inchidere magnetica. Aceste panouri au fost concepute pentru a reda claritatea si modernismul oricarei bai . Avand in vedere vastele posibilitatiti pe care gama Step o are arhitectii si designerii pot creea ambiente calduroase si originale iar in acelasi timp sa redea baii un aspect aerisit. Formele produselor Step sunt simple dar si sofisticate. Dorinta producatorilor de la Gala a fost de a intra in piata cu produse de tip walk in cu pret acceptabil dar ca sa nu faca rabat de la calitate. Astfel producatorul spaniol este cotat foarte bine pe aceste produse datorita raportului calitate pret. Gama Step cuprinde urmatoarele produse : paravane cada usi glisante pereti de sticla profile din aluminiu si cabine de dus cu tot cu cadita. Paravan dus Gala Step perete fix cu usa culisanta 150 cm Paravanul este din sticla securizata transparenta cu grosime de 6 mm Culisarea este silentioasa Sticla tratata Easy Clean un strat protector anticalcar Montaj: reversibil Inaltime : 190 cm Lungime : 146 cm Profil: aluminiu cromat Gala ofera solutii excelente pentru baie cu un stil personal si distinctiv de mai bine de 50 de ani. Gala Ceramicas si a bazat progresul pe principiile calitatii designului si productivitatii devenind una dintre cele mai importante companii din acest sector. Inovatia si investitiile durabile au fost pilonii cresterii constante pe care a experimentat o Scopul Gala este de a oferi produse de calitate si de design care depasesc asteptarile tuturor profesionistilor cu care lucreaza astfel incat sa poata satisface nevoile consumatorilor. La Gala se concentreaza pe mentinerea unei strategii bazate pe principalele valori ale brandului nostru. Aceasta loialitate fata de principiile marcii garanteaza angajamentul nostru fata de clienti conducand actiunile viitoare si consolidand permanenta noastra ca marca de calitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gala Paravan dus Step perete fix cu usa culisanta 150 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gala Paravan dus Step perete fix cu usa culisanta 150 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.