Gaggia Classic Pro alb

1 899.00 lei (1 magazin)
Gaggia Classic Pro este cel mai de succes model de aparat clasic pentru acasa de la renumitul brand Gaggia revine in 2019 cu o serie de schimbari. Aparat semiautomat, traditional, corp inox, valva OPV, teava profi multidirectionala cu doua canale, site nepresurizate simpla si dubla, sita dubla presurizata, functioneaza cu cafea macinata. Dotat cu butoane practice, boiler care permite incalzire mai rapida, aparatul ofera posibilitatea prepararii a doua cafele simultan si de utilizare ca ...

Descriere


Gaggia Classic Pro alb

Gaggia Classic Pro este cel mai de succes model de aparat clasic pentru acasa de la renumitul brand Gaggia revine in 2019 cu o serie de schimbari. Aparat semiautomat, traditional, corp inox, valva OPV, teava profi multidirectionala cu doua canale, site nepresurizate simpla si dubla, sita dubla presurizata, functioneaza cu cafea macinata. Dotat cu butoane practice, boiler care permite incalzire mai rapida, aparatul ofera posibilitatea prepararii a doua cafele simultan si de utilizare cafea macinata sau poduri (cialde) de cafea. Modelul este imbunatatit cu: - teava de abur profesionala cu doua iesiri; - valva OPV solenoida cu 3 cai; - site nepresurizate mare si mica + sita presurizata impreuna cu Crema Perfecta Aparat semiautomat, traditional, corp inox, valva OPV, teava profi multidirectionala cu doua canale, site nepresurizate simpla si dubla, sita dubla presurizata, functioneaza cu cafea macinata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gaggia Classic Pro alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gaggia Classic Pro alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.