Gaggia Carezza Deluxe RI8525 01, negru

1 349.00 lei (1 magazin)
Combinatia traditional -modern este unul din elementele celebre ce definesc trasaturile specifice ale brandului Gaggia. Gaggia Carezza este un espressor cu performante speciale. Intram in lumea BARISTA, dar usa se deschide chiar spre utilizarea casnica. Fondatorul espressoarelor impartaseste din experienta sa, in particular din cunostintele sale acumulate in aria espressoarelor profesionale. I se spune Pre-infuzie, in fapt o umezire a pastilei de cafea macinata ce se formeaza prin pre ...

Descriere


Gaggia Carezza Deluxe RI8525 01, negru

Combinatia traditional -modern este unul din elementele celebre ce definesc trasaturile specifice ale brandului Gaggia. Gaggia Carezza este un espressor cu performante speciale. Intram in lumea BARISTA, dar usa se deschide chiar spre utilizarea casnica. Fondatorul espressoarelor impartaseste din experienta sa, in particular din cunostintele sale acumulate in aria espressoarelor profesionale. I se spune Pre-infuzie, in fapt o umezire a pastilei de cafea macinata ce se formeaza prin presare in porta- filtru. Abia dupa aceasta etapa fluxul de apa va trece prin sita pentru a extrage maximul de aroma. Tava incalzire cesti pentru o temperatura optima a cescutelor atunci cand veti prepara espresso. In lumea Barista se cunoaste acest aspect o cescuta calda va ajuta la mentinerea cremei unui espresso pentru mai mult timp Pereti dubli ai porta- filtrului presurizat. Garantia extragerii adecvate a cremei specifice unui espresso, rezultate de exceptie ca intr-o cafenea. , , , , , , , Espresso la superlativ, pentru ca poti verifica temperatura din boiler.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gaggia Carezza Deluxe RI8525 01, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gaggia Carezza Deluxe RI8525 01, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.