Gaggia Cardona Milk

3 100.00 lei
(1 magazin)
Disponibil cu cappuccinator pentru prepararea facila a bauturilor cu lapte, Gaggia Cadorna Milk este noul aparat automat de cafea pentru acasa sau la birou. Produs de Gaggia Italia acesta iti ofera cea mai noua si mai buna metoda de a-ti pregati cafeaua espresso exact ca un barista. Boabele de cafea sunt macinate pe loc pentru a te bucura de un espresso proaspat si plin de savoare. ...

Descriere


Gaggia Cardona Milk

Disponibil cu cappuccinator pentru prepararea facila a bauturilor cu lapte, Gaggia Cadorna Milk este noul aparat automat de cafea pentru acasa sau la birou. Produs de Gaggia Italia acesta iti ofera cea mai noua si mai buna metoda de a-ti pregati cafeaua espresso exact ca un barista. Boabele de cafea sunt macinate pe loc pentru a te bucura de un espresso proaspat si plin de savoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gaggia Cardona Milk de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gaggia Cardona Milk sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.