G Data Antivirus for Mac 4 Device 1 Year Licenta Electronica

318,00 lei (1 magazin)
G DATA Antivirus for Mac OS X™ PROTECTIE CUPRINZATOARE IN TIMP REAL IMPOTRIVA VIRUSILOR, TROIENILOR SI A ALTOR PROGRAME MALWARE PENTRU DISPOZITIVELE MAC® G DATA ANTIVIRUS FOR MAC  ofera protectie speciala impotriva virusilor si a tentativelor de phishing pentru dispozitivele Mac cu OS X. Datorita protectiei universale, clientii Windows din aceeasi retea sunt, de asemenea, protejati. Acest genuri de retele eterogene, formate din dispozitive Windows si MAC, ...

Descriere


G Data Antivirus for Mac 4 Device 1 Year Licenta Electronica

G DATA Antivirus for Mac OS X™

PROTECTIE CUPRINZATOARE IN TIMP REAL IMPOTRIVA VIRUSILOR, TROIENILOR SI A ALTOR PROGRAME MALWARE PENTRU DISPOZITIVELE MAC®

G DATA ANTIVIRUS FOR MAC ofera protectie speciala impotriva virusilor si a tentativelor de phishing pentru dispozitivele Mac cu OS X. Datorita protectiei universale, clientii Windows din aceeasi retea sunt, de asemenea, protejati. Acest genuri de retele eterogene, formate din dispozitive Windows si MAC, sunt tot mai frecvente in ultima vreme. Protectia anti-phishing integrata blocheaza website-urile care incearca sa spioneze date. 

Solutiile de securitate G DATA impresioneaza prin usurinta in instalare si utilizare - si prin asigurarea unei protectii fiabile impotriva malware-ului digital. Toate acestea garanteaza servicii de online banking si cumparaturi online fara griji si cea mai buna protectie pentru e-mailuri si date personale.

Protectie in timp real pentru computere Mac.

Protectie antivirus premiata - Protejati-va calculatorul impotriva virusilor si a altor riscuri de pe Internet. Modificarile fisierelor si ale sistemului sunt monitorizate constant - in timp ce va concentrati asupra a ceea ce este important pentru dvs.

Fara scaderea performantei - Beneficiati de o tehnologie de scanare foarte eficienta, care functioneaza neobservata in fundal - fara a afecta negativ performanta sistemului.

Protectie anti-phishing - Securizati-va Mac-ul impotriva atacurilor spyware si protejati-va datele bancare si detaliile cartilor de credit.

Protectia retelei – Prin detectarea virusilor de Windows se asigura faptul ca Mac-ul dvs. nu distribuie malware catre alte computere din retea.

Actualizari constante ale bazei de semnaturi de virusi - Bucurati-va de protectia completa permanenta - chiar si impotriva celor mai recente amenintari.

Securitate personalizata – Puteti efectua scanari personalizate pentru medii de stocare, procese sau fisiere de sistem atunci cand considerati necesar. 

Include o licenta ce beneficiaza de update-uri de semnaturi de virusi, update de program si upgrade de versiune fara costuri suplimentare.

Cerinte de sistem:

Intel Mac cu Mac OS X Lion (10.7.5) sau superior, 1GB RAM, 400 MB spatiu disponibil pe hard disc, rezolutie monitor minim 1024x640.

Mac OS este marca inregistrata Apple Inc, inregistrata in USA si in alte tari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul G Data Antivirus for Mac 4 Device 1 Year Licenta Electronica de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru G Data Antivirus for Mac 4 Device 1 Year Licenta Electronica sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.