G Data Antivirus 7 Device 1 Year Licenta Electronica

de la 340.00 lei
(2 magazine)
Descriere   G DATA Antivirus Protectie de baza pentru computere si date impotriva virusilor, programelor ransomware si spyware. Ransomware, virusi, phishing: solutiile germane de securitate cu tehnologia Next-Generation-AV protejeaza in mod fiabil computerele cu sistem de operare Windows impotriva malware-ului si infractorilor cibernetici. G DATA - Experti germani in securitatea IT de mai mult de 30 de ani. Protectie impotriva programelor ransomware si a i ...

Descriere


G Data Antivirus 7 Device 1 Year Licenta Electronica

Descriere

 

G DATA Antivirus

Protectie de baza pentru computere si date impotriva virusilor, programelor ransomware si spyware.

Ransomware, virusi, phishing: solutiile germane de securitate cu tehnologia Next-Generation-AV protejeaza in mod fiabil computerele cu sistem de operare Windows impotriva malware-ului si infractorilor cibernetici. G DATA - Experti germani in securitatea IT de mai mult de 30 de ani.

Protectie impotriva programelor ransomware si a infractorilor cibernetici.

Performanta completa a computerului la un nivel inalt de securitate.

Actualizari de semnaturi a bazei de date de virusi la interval de o ora.

Antivirus cu tehnologie Doublescan premiata.

Tehnologia BankGuard asigura servicii bancare si cumparaturi online securizate.

Protectie Anti-Phishing prin scanarea e-mail-urilor.

Protectia AntiSpam filtreaza anunturile nedorite.

Exploit-Protection protejeaza impotriva atacurilor ce vizeaza vulnerabilitatile din programele software.

Scanare automata a stick-urilor USB si a hard disk-urilor.

BankGuard: US Patent no. 8,898,781.

Cerinte de sistem: Windows 10 / 8.x / 7: cel putin 2 GB RAM (32- & 64-Bit). Include un mediu de date bootabil. Descarcarea kit-ului de instalare este disponibila pentru sisteme fara unitate DVD. Pentru descarcarea programului de instalare si a actualizarilor, accesul la Internet este necesar. Include actualizari la interval de o ora pentru semnaturi de virusi, actualizari de software si actualizari de versiuni.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul G Data Antivirus 7 Device 1 Year Licenta Electronica de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru G Data Antivirus 7 Device 1 Year Licenta Electronica sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.