Funbox Media Vegas Party Nintendo Switch

99.78 lei
(1 magazin)
Jocul duce jucătorul în universul prietenos cu jocurile de noroc din această versiune de top a orașului Las Vegas. PLÂNDUTĂ CA RACE, scopul este să ajungi la capătul benzii înainte de oricine altcineva. Gestionați-vă contul token, evitați pericolele cum ar fi răsturnările și cutremurele, profitați de abilitățile de joc și de norocul dvs., nu aveți încredere în nimeni și nu uitați numele cuvântului milostiv pentru că nu se aplică aici! ...

Descriere - Funbox Media Vegas Party Nintendo Switch


Jocul duce jucătorul în universul prietenos cu jocurile de noroc din această versiune de top a orașului Las Vegas. PLÂNDUTĂ CA RACE, scopul este să ajungi la capătul benzii înainte de oricine altcineva. Gestionați-vă contul token, evitați pericolele cum ar fi răsturnările și cutremurele, profitați de abilitățile de joc și de norocul dvs., nu aveți încredere în nimeni și nu uitați numele cuvântului milostiv pentru că nu se aplică aici!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Funbox Media Vegas Party Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Funbox Media Vegas Party Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.