Funbox Media Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch

53.31 lei
(1 magazin)
Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch este un produs lansat de Funbox Media la data de 22.12.2019 special pentru fanii Nintendo Switch Ofera jucatorilor posibilitatea de a adopta versiuni in stil arcade de fotbal, baschet si hochei pe gheata. Prin acumularea de puncte de abilitate, jucatorii pot dezlantui miscari spectaculoase, in timp ce o interpretare libera a regulilor si controale simple de miscare su ...

Descriere


Funbox Media Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch

Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch
Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch este un produs lansat de Funbox Media la data de 22.12.2019 special pentru fanii Nintendo Switch

Ofera jucatorilor posibilitatea de a adopta versiuni in stil arcade de fotbal, baschet si hochei pe gheata.
Prin acumularea de puncte de abilitate, jucatorii pot dezlantui miscari spectaculoase, in timp ce o interpretare libera a regulilor si controale simple de miscare sunt concepute pentru a face jocul accesibil pentru jucatorii mai tineri.
Exista opt echipe diferite dintre care sa alegi, iar actiunea cu un singur jucator include atat un turneu in stil knockout, cat si o liga rotinja.
Jucatorii creativi isi pot proiecta propriile personaje folosind editorul de caractere „NUYU”, in timp ce fanii multiplayer pot merge cu capul in fata impotriva unui prieten.
Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Funbox Media Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Funbox Media Junior League Sports 3 In 1 Collection Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.