Fulda MultiControl 195/50 R15 82H

de la 232.65 lei (6 magazine)
Fulda MultiControl Anvelopa pentru toate anotimpurile pentru Pilotul inteligent Aderenț ă excelentă în condiț ii de carosabil umed Performanț e de manevrabilitate îmbunătăț ită pe carosabilul cu zăpadă ș i pe uscat Kilometraj îmbunã tã ţit Beneficii cheie Caneluri MultiControl Aderenț ă excelentă în condiț ii de carosabil umed. Canelurile îmbunătăț esc dispersia apei ș i a lapoviț ei pentru ...

Descriere


Fulda MultiControl 195/50 R15 82H

Fulda MultiControl

Anvelopa pentru toate anotimpurile pentru Pilotul inteligent

  • Aderenț ă excelentă în condiț ii de carosabil umed
  • Performanț e de manevrabilitate îmbunătăț ită pe carosabilul cu zăpadă ș i pe uscat
  • Kilometraj îmbunã tã ţit

Beneficii cheie

Caneluri MultiControl
Aderenț ă excelentă în condiț ii de carosabil umed. Canelurile îmbunătăț esc dispersia apei ș i a lapoviț ei pentru aderenț ă excelentă.

Amprenta benzii de rulare ș i orificiile optimizate
Kilometraj îmbunã tã ţit. Amprenta benzii de rulare ș i orificiile optimizate. Chiar ș i uzura benzii de rulare permite un randament kilometric ridicat pe parcursul întregului an.

Material compozit cu amestec de polimeri
Aderenț ă fermă pentru condiț ii solicitante. Material compozit cu amestec de polimeri. Compus adaptabil pentru îmbunătăț irea suprafeț ei carosabile.

Amprentare cu tehnologia de interblocare cu lamele 3D cu bule
Performanț e de manevrabilitate îmbunătăț ită pe carosabilul cu zăpadă ș i pe uscat. Amprentare cu tehnologia de interblocare cu lamele 3D cu bule. Oferă mai multe margini pentru aderenț ă pe zăpadă ș i lamele 3D cu bule pentru o mai bună rigiditate a benzii de rulare a anvelopei pe carosabilul uscat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fulda MultiControl 195/50 R15 82H de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fulda MultiControl 195/50 R15 82H sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.