Fulda Kristall Control HP2 235/50 R18 101V

de la 649.89 lei
(4 magazine)
Fulda Kristall Control HP2 Noua anvelopă cu performanț e deosebite pentru condiț ii severe de iarnă Control excelent pe zăpadă Performanț ă robustă pe carosabil uscat pe drum de iarnă Kilometraj îmbunã tã ţit Beneficii cheie Tehnologie Snow Catcher Control excelent pe zăpadă. Canelurile centrale ale anvelopei formează o reţea interblocată care captează zăpada în timp ce şofaţi, menţinându-vă în mişcare chiar şi &ic ...

Descriere


Fulda Kristall Control HP2 235/50 R18 101V

Fulda Kristall Control HP2

Noua anvelopă cu performanț e deosebite pentru condiț ii severe de iarnă

  • Control excelent pe zăpadă
  • Performanț ă robustă pe carosabil uscat pe drum de iarnă
  • Kilometraj îmbunã tã ţit

Beneficii cheie

Tehnologie Snow Catcher
Control excelent pe zăpadă. Canelurile centrale ale anvelopei formează o reţea interblocată care captează zăpada în timp ce şofaţi, menţinându-vă în mişcare chiar şi în condiţii de zăpadă abundentă.

Lamele 3D cu bule
Performanț ă robustă pe carosabil uscat pe drum de iarnă. Renurile drepte de pe partea superioară a anvelopei permit existenț a unui volum de cauciuc mai mare. Această caracteristică combinată cu lamelele 3D cu bule asigură blocuri mai puternice pentru un control mai bun pe carosabilul uscat.

Amestecul de polimeri pentru iarnă ș i multiple caneluri AquaFlow
Control excelent pe drumurile ude de iarnă. Apa este absorbită ș i dispersată într-un mod eficient.

Cavitate plată ș i lată (Schwartz, Breit, Stark)
Kilometraj îmbunã tã ţit. Permite o amprentă optimizată cu o distribuț ie uniformă a presiunii care rezultă într-o uzură uniformă.

Tehnologia materialelor compozite ș i construcț ia cu greutate redusă
Consum redus de combustibil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fulda Kristall Control HP2 235/50 R18 101V de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fulda Kristall Control HP2 235/50 R18 101V sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.