Fujitsu VFY:R1334SX250PL

  Procesor Intel Xeon Linia de procesoare Intel Xeon include unitati profesionale dedicate aplicatiilor server pentru statii de lucru avansate. Aceste procesoare sunt cu siguranta mai avansate decat modelele de consum si sunt, de asemenea, echipate cu o serie de tehnologii moderne care afecteaza functionarea fiabila a acestor unitati, ceea ce este foarte important in aplicatiile profesionale.     RAM de 16 GB DDR4 de inalta ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Fujitsu VFY:R1334SX250PL

 
Procesor Intel Xeon

Linia de procesoare Intel Xeon include unitati profesionale dedicate aplicatiilor server pentru statii de lucru avansate. Aceste procesoare sunt cu siguranta mai avansate decat modelele de consum si sunt, de asemenea, echipate cu o serie de tehnologii moderne care afecteaza functionarea fiabila a acestor unitati, ceea ce este foarte important in aplicatiile profesionale.

 
 
RAM de 16 GB DDR4 de inalta performanta

Functionarea lina a serverului este garantata de o configuratie eficienta cu 16 GB de memorie RAM DDR4. Aceasta este o rezerva de memorie adecvata pentru aplicatiile de server, in special pentru un server de fisiere, care este utilizat pentru arhivare si backup, precum si pentru multe alte aplicatii.

 
 
Grafica integrata

Serverul nu are o placa grafica separata, ci doar un sistem integrat. Este o solutie economica si destul de economisitoare de energie, care poate fi recomandata pentru serverele de birou.

 
 
Carcasa ultra-subtire pentru rack 1U

Acest model de server este echipat cu o carcasa Rack 1U, ceea ce il face compatibil cu dulapurile Rack. Atunci cand planificati sau extindeti o camera de servere, merita sa alegeti servere intr-o carcasa Rack, care sunt usor de organizat si instalat in dulapuri dedicate, ceea ce permite un control mai bun asupra functionarii lor, precum si asigurarea acestora cu conditii optime de functionare.

 
 
Placa de retea cu doua porturi LAN 10/100/1000

Serverul este echipat cu o placa de retea care ofera doua porturi LAN 10/100/1000. Deci, doua cabluri de retea pot fi conectate la server. Viteza maxima de transmisie LAN este de 1000 Mb / s.

 
 
Unitate optica instalata

Arhivarea datelor pe discuri, instalarea de software de pe CD-uri si DVD-uri si multe alte activitati vor fi posibile datorita unitatii optice incluse in acest model de server.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fujitsu VFY:R1334SX250PL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fujitsu VFY:R1334SX250PL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.