Fujitsu TX1310M3

de la 4 448.45 lei (2 magazine)
  Procesor Intel Xeon Linia de procesoare Intel Xeon include unitati profesionale dedicate aplicatiilor server pentru statii de lucru avansate. Aceste procesoare sunt cu siguranta mai avansate decat modelele de consum si sunt, de asemenea, echipate cu o serie de tehnologii moderne care afecteaza functionarea fiabila a acestor unitati, ceea ce este foarte important in aplicatiile profesionale.     Capacitate de 2 TB - ideal ...

Descriere


Fujitsu TX1310M3

 
Procesor Intel Xeon

Linia de procesoare Intel Xeon include unitati profesionale dedicate aplicatiilor server pentru statii de lucru avansate. Aceste procesoare sunt cu siguranta mai avansate decat modelele de consum si sunt, de asemenea, echipate cu o serie de tehnologii moderne care afecteaza functionarea fiabila a acestor unitati, ceea ce este foarte important in aplicatiile profesionale.

 
 
Capacitate de 2 TB - ideal pentru arhivarea si salvarea datelor

Serverul care va fi utilizat pentru arhivarea datelor, realizarea copiilor de rezerva si activitati similare trebuie sa aiba spatiu pe disc adecvat. In acest model, este un HDD de 2 TB.

 
 
RAM DDR4 optima de 8 GB

Serverul este echipat cu 8 GB de memorie RAM DDR4. Acesta este stocul optim pentru aplicatiile de baza, in special serverele mici de acasa si de birou.

 
 
Grafica integrata

Serverul nu are o placa grafica separata, ci doar un sistem integrat. Este o solutie economica si destul de economisitoare de energie, care poate fi recomandata pentru serverele de birou.

 
 
Carcasa turn clasica

Serverul turn este alegerea perfecta pentru aplicatiile de acasa si de afaceri atunci cand nu este nevoie sa creati camere de server mari. Serverul Tower va fi potrivit pentru intreprinderile mici si mijlocii. Aceasta configuratie poate fi completata si extinsa pe masura ce nevoile companiei evolueaza.

 
 
Placa de retea cu un port LAN 10/100/1000

Serverul este echipat cu o placa de retea care ofera un singur port LAN 10/100/1000, astfel incat serverul sa poata fi conectat la un modem sau router. Viteza maxima de transmisie LAN este de 1000 Mb / s.

 
 
Unitate optica instalata

Arhivarea datelor pe discuri, instalarea de software de pe CD-uri si DVD-uri si multe alte activitati vor fi posibile datorita unitatii optice incluse in acest model de server.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fujitsu TX1310M3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fujitsu TX1310M3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.