Fuji X-T4 Aparat Foto Mirrorless Body 26.1MP Negru

de la 7 399.00 lei (2 magazine)
X-T4 utilizeaza performanta de mare viteza a senzorului X Trans CMOS 4, care este o structura cu iluminare din spate si dispune de pixeli de detectare a fazelor pe intregul senzor. In combinatie cu un nou algoritm AF avansat si X Processor 4, camera ofera performante de autofocus exceptionale. X-T4 are capacitatea de a se concentra rapid si cu precizie la lumina scazuta, de a bloca pe fata / ochii umani si de a urmari un subiect in miscare cu usurinta, oferindu-va un plus de incredere ...

Descriere


Fuji X-T4 Aparat Foto Mirrorless Body 26.1MP Negru

X-T4 utilizeaza performanta de mare viteza a senzorului X Trans CMOS 4, care este o structura cu iluminare din spate si dispune de pixeli de detectare a fazelor pe intregul senzor. In combinatie cu un nou algoritm AF avansat si X Processor 4, camera ofera performante de autofocus exceptionale. X-T4 are capacitatea de a se concentra rapid si cu precizie la lumina scazuta, de a bloca pe fata / ochii umani si de a urmari un subiect in miscare cu usurinta, oferindu-va un plus de incredere pentru a surprinde cadrul decisiv. In plus, X-T4 incorporeaza un sistem de stabilizare a imaginii de tip senzor-shift de 6,5 stop.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji X-T4 Aparat Foto Mirrorless Body 26.1MP Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji X-T4 Aparat Foto Mirrorless Body 26.1MP Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.