Fuji SQUARE SQ6 Ruby Red

579.99 lei (1 magazin)
Instax SQUARE SQ6 de la Fujifilm este primul aparat de fotografiat analogic care accepta filmul instax SQUARE, SQ6 este o camera de filmat simpla si distractiva, care produce 2,4 x 2,4 de tiparire patrate. Designul elegant si elegant al camerei incorporeaza un obiectiv Fujinon 65,75mm f 12,6, care ofera o zona cu trei zone focus, cu o distanta minima de focalizare de 11,8 . O oglinda mica selfie este incorporata in partea din fata a designului lentilei pentru compunerea exacta a autop ...

Descriere


Fuji SQUARE SQ6 Ruby Red

Instax SQUARE SQ6 de la Fujifilm este primul aparat de fotografiat analogic care accepta filmul instax SQUARE, SQ6 este o camera de filmat simpla si distractiva, care produce 2,4 x 2,4 de tiparire patrate. Designul elegant si elegant al camerei incorporeaza un obiectiv Fujinon 65,75mm f 12,6, care ofera o zona cu trei zone focus, cu o distanta minima de focalizare de 11,8 . O oglinda mica selfie este incorporata in partea din fata a designului lentilei pentru compunerea exacta a autoportretelor si un mod dedicat Selfie poate fi utilizat pentru a optimiza focalizarea si expunerea. Designul camerei foto are, de asemenea, un vizor optic cu un punct central pentru compunerea precisa a imaginilor. De asemenea, este inclus un blit incorporat, pentru iluminarea scenelor in conditii de iluminare scazuta si geluri flash colorate trei culori-portocaliu, violet si verde-sunt incluse pentru adaugarea unei spatii creative de culoare subiectilor dumneavoastra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji SQUARE SQ6 Ruby Red de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji SQUARE SQ6 Ruby Red sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.