Fuji instax SQUARE SQ10 Hybrid White

999.99 lei (1 magazin)
Imbinand imaginea digitala contemporana cu o productie cinematografica instantanee, aparatul de fotografiat hibrid instat SQUARE SQ10 SQ10 de la Fujifilm este o camera digitala unica, capabila sa transmita imagini in format patrat. In ceea ce priveste imagistica, SQ10 utilizeaza un senzor CMOS de 1 4 pentru a produce imagini de 1920 x 1920, care apoi sunt tiparite digital ca imagini de 2,4 x 2,4 pe filmul instax SQUARE. Prin inregistrarea digitala, puteti tipari imaginile pe care le d ...

Descriere


Fuji instax SQUARE SQ10 Hybrid White

Imbinand imaginea digitala contemporana cu o productie cinematografica instantanee, aparatul de fotografiat hibrid instat SQUARE SQ10 SQ10 de la Fujifilm este o camera digitala unica, capabila sa transmita imagini in format patrat. In ceea ce priveste imagistica, SQ10 utilizeaza un senzor CMOS de 1 4 pentru a produce imagini de 1920 x 1920, care apoi sunt tiparite digital ca imagini de 2,4 x 2,4 pe filmul instax SQUARE. Prin inregistrarea digitala, puteti tipari imaginile pe care le doriti, ori de cate ori doriti si de cate ori doriti. Pe langa tehnologia unica de captare si imprimare hibrid, aceasta camera este caracterizata de designul sau fizic revolutionar si elegant, cu butoane de declansare duale, un obiectiv central de 28,5 mm f 2,4 echivalent, blit incorporat si un monitor de 3.0 460k- dot LCD pentru compunerea imaginii si configurarea imprimarii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji instax SQUARE SQ10 Hybrid White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji instax SQUARE SQ10 Hybrid White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.