Fuji Instax SQ20 beige

799.00 lei
(1 magazin)
FUJIFILM Instax SQ20 beige Oferind o combinatie reala de filme digitale si de film, bejul FUJIFILM INSTAX SQUARE SQ20 este o camera digitala hibrida capabila sa reproduca imprimate de "INSTAX SQUARE in format patrat. Prin inregistrarea digitala, puteti imprima oricare ar fi imaginile pe care le doriti pe care doriti si de cate ori doriti. Acest flux de fotografiere digital va permite de asemenea sa aplicati filtre si efecte creative imaginilor inainte de a le imprima si pot fi utiliz ...

Descriere - Fuji Instax SQ20 beige


FUJIFILM Instax SQ20 beige


Oferind o combinatie reala de filme digitale si de film, bejul FUJIFILM INSTAX SQUARE SQ20 este o camera digitala hibrida capabila sa reproduca imprimate de "INSTAX SQUARE in format patrat. Prin inregistrarea digitala, puteti imprima oricare ar fi imaginile pe care le doriti pe care doriti si de cate ori doriti. Acest flux de fotografiere digital va permite de asemenea sa aplicati filtre si efecte creative imaginilor inainte de a le imprima si pot fi utilizate pentru a inregistra pana la 15 secunde de video si apoi pentru a imprima un moment ales. Pe langa tehnologia unica de captare si imprimare hibride, aceasta camera este caracterizata si de designul sau fizic simetric si elegant, cu butoane de declansare duale, un obiectiv central de 33,4 mm f / 2,4 echivalent, blit incorporat si un 2,7 " LCD pentru compunerea imaginii si configurarea imprimarii.


Designul camerei
Camera hibrida instantanee combina captarea convenabila a imaginii digitale cu iesirea traditionala instantanee a filmului. Aceasta metoda va permite sa fotografiati liber si sa imprimati ori de cate ori doriti sau sa reprimati o imagine de cate ori doriti.
Accepta filmul instant INSTAX SQUARE pentru a produce imagini 2,4x 2,4 "pe o folie de 3,4 x 2,8".
Repetarile sunt posibile pana la ultimele 50 de imagini inregistrate.
Inregistrarea video este posibila in format unic de 800 x 800 la 15 fps; inregistrarea audio nu este disponibila.
Lentilele echivalente cu dimensiuni echivalente de 33,4 mm ofera o perspectiva versatila versatila, iar diafragma f / 2,4 este potrivita pentru a lucra intr-o varietate de conditii de iluminare. De asemenea, obiectivul ofera o distanta de focalizare minima de 3,1 "pentru lucrul cu subiecti apropiati si o functie de zoom digital 4x ingusteaza campul vizual pentru o imagine asemanatoare telefotografiei.
Ecran LCD LCD de 230 ", de 2,7" este folosit pentru a compune imagini, precum si pentru a revizui fotografiile si pentru a naviga in meniul de tiparire.
Oglinda de sticla mica este construita in partea din fata a designului obiectivului pentru a compune cu autoportret autoportretele.
Designul rotund, simetric al corpului si amplasarea centrala a lentilelor sunt usor de manevrat, iar corpul incorporeaza doua butoane de declansare drept si stanga.
Blitul central incorporat ofera iluminare suplimentara atunci cand lucreaza in conditii de lumina scazuta.
Panoul de comanda din spate permite controlul intuitiv si navigarea prin meniuri pentru reglarea setarilor de imprimare.
Bateria litiu-ion reincarcabila incorporata este utilizata pentru alimentarea camerei foto si suporta imprimarea a pana la aproximativ 100 de imagini per incarcare. Se poate incarca prin USB in aproximativ 3-4 ore.
Memoria interna detine aproximativ 50 de imagini statice si un slot pentru card de memorie microSD / SDHC poate fi utilizat pentru a extinde capacitatea de stocare.
Moduri de fotografiere si efecte de imagine
Modul cadru Grab va permite sa inregistrati pana la 15 secunde de video si apoi sa alegeti cel mai bun moment al filmului pentru a fi imprimat ca un cadru.
Time Shift Collage inregistreaza patru imagini cu o singura apasare a obturatorului, cu un interval stabilit de utilizator intre 0,2 si 2 secunde. Cele patru imagini sunt apoi compilate intr-o retea pe o singura imprimare.
Expunerea dubla si modul de fotografiere a becurilor pot fi folosite pentru a crea imagini compozite creative si pentru expunere lunga.
Modul separat va permite sa plasati mai multe imagini pe o singura imprimare, cu optiunea de a segmenta imprimarea in jumatati verticale, treimi orizontale, impartite in patru sau impartite in noua.
Modul Collage va permite de asemenea sa plasati mai multe imagini intr-o singura imprimare, dar aspectul de imprimare poate fi impartit la intamplare si in modele nesimetrice.
Filtru de filtre, care este utilizat pentru inregistrarea filmului, poate fi folosit pentru a prezenta un puternic sentiment de miscare in imaginea imprimata rezultata.
Filtre pentru fotografii si filme: Cornelius, Monochrome, Luna, Immerse, Amber, Marmelada, Martini, Sepia, Roppongi, Highline si Culoare partiala (R / O / Y / G / B / P).
Filtre numai pentru fotografii: Nostalgic si Skin Enhancement.
Filtre numai pentru filme: secventa, retro si film.
Vignetul si setarile pentru controlul luminozitatii va permit sa aplicati un efect de vignetare sau sa luminati / intunecati imaginea.
Culoare: Maro Beneficii: Poza tiparita instant Greutate: 0.400 Kg Altele: Dimensiune fotografie: 62x46 mm Format film: square

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji Instax SQ20 beige de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji Instax SQ20 beige sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.