Fuji Instax Mini Link - Imprimanta portabila pentru Smartphone Ash White

599.99 lei (1 magazin)
Instax Mini Link este o imprimantă portabilă care vă permite să transformați instantaneele smartphone-ului în printuri Instax Mini. Imprimanta se conectează la smartphone-uri prin Bluetooth prin aplicația Instax Mini Link, gratuită pentru iOS și Google Play. Aplicația este compatibilă și cu camerele Fujifilm X Series și GFX System pentru imprimare directă la fața locului. Imprimanta Smart Link pentru smartphone de la Fujifilm ofera un design elegant si usor, o ...

Descriere


Fuji Instax Mini Link - Imprimanta portabila pentru Smartphone Ash White

Instax Mini Link este o imprimantă portabilă care vă permite să transformați instantaneele smartphone-ului în printuri Instax Mini. Imprimanta se conectează la smartphone-uri prin Bluetooth prin aplicația Instax Mini Link, gratuită pentru iOS și Google Play. Aplicația este compatibilă și cu camerele Fujifilm X Series și GFX System pentru imprimare directă la fața locului.

Imprimanta Smart Link pentru smartphone de la Fujifilm ofera un design elegant si usor, o aplicatie modernizata, functii sociale distractive si conexiune Bluetooth. Aplicatia dedicata, usor de utilizat, va ofera in jur de 30 de cadre amuzante si colorate pentru a va personaliza fotografiile sau pentru a crea colaje si psplit prints. Aplicatia va permite, de asemenea, sa imprimati fotografii din videoclipuri.

Are o viteza de imprimare rapida de aproximativ 12 secunde și puteti conectata pana la 5 smartphone-uri pentru a imprima un colaj foto.
Puteti sa reimprimati fotografiile prin intoarcerea imprimantei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji Instax Mini Link - Imprimanta portabila pentru Smartphone Ash White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji Instax Mini Link - Imprimanta portabila pentru Smartphone Ash White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.